‘TEVECCÜHÜ GÖRDÜKÇE DAVA AZMİMİZ ARTIYOR’

403

Evliya Çelebi, İnköy, Perli, Yunusemre, Bahçelievler’de vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Bizlere yoğun teveccüh gösteren aziz hemşehrilerimizi gördükçe bu dava için çalışma azmimiz artıyor.” İfadelerini kullandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve milletvekili adayları sahadaki seçim çalışmalarına devam ediyor.

BÜYÜK SEÇİME 16 GÜN KALDI

Mahalle saha çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Önsay, büyük seçime günler kala Milletvekili adaylarıyla birlikte koşturmaya sokak sokak, kapı kapı dolaşmaya devam ettiklerini belirtti. Evliya Çelebi Mahallesinde vatandaşı ziyaret ettiklerine değinen Önsay, “Adaylarımızla birlikte mahalle ve saha çalışmalarımız bugün olduğu gibi durmadan devam edecek. Sizlerin dualarıyla varız, sizlerin gayretleriyle birlikte güçlüyüz.” İfadelerini kullandı.

‘TÜRKİYE YÜZYILINI ANLATTIK’

İnköy ve Perli Mahallesini ziyaret ettiklerini dile getiren Önsay, “Adaylarımız vatandaşlarımıza hitap etti Türkiye Yüzyılını anlattı.”şeklinde konuştu. Milletvekili adaylarımızla birlikte mahalle, mahalle, sokak sokak, ev ev, kapı kapı, kahve ikramında bulunduklarını dile getiren Önsay, şöyle dedi: “Yoğun teşkilat gönüllülerimizin katılımlarıyla Yunus Emre bölgemizin girilmedik noktasını bırakmadık. Bizlere yoğun teveccüh gösteren aziz hemşehrilerimizi gördükçe bu dava için çalışma azmimiz artıyor.” Bahçelievler mahallesinde saha çalışmalarına aralıksız devam ettirdiklerini ifade eden Önsay, “Yoğun teşkilat gönüllülerimizin katılımlarıyla Bahçelievler bölgemizin girilmedik noktasını bırakmadık.” Dedi.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *