‘MİLLET BAHÇESİ HALKIN HİZMETİNDE’

499

Kütahya’da Millet Bahçesi’nin yapımının tamamlanarak halkın hizmetine sunulduğunu ifade eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Kütahya’mızın sosyal donatılarının ciddi anlamda eksik olduğunu, halkımızın böyle bir talebi olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu yüzden bunun devam ettirilmesi gerekiyor” dedi.

Kütahya Millet Bahçesi’nin 105 bin metrekarelik alana kurulduğunu belirten Başkan Önsay, “Cumhurbaşkanımızın büyük bir hedefle başladığı tüm Türkiye’de Millet Bahçeleri projesinde Kütahya’da Millet Bahçemizin yapım işi tamamlandı ve Kütahya Belediyesine devri de gerçekleşti. 105 bin metrekare alana kurulan Kütahya Millet Bahçesi’nde kapalı alanları, oto parkları, kütüphaneleriyle, çini satış alanlarıyla, oyun alanlarıyla, basketbol sahalarıyla, hakikaten güzel bir mekana Kütahya’mız kavuşmuş oldu” ifadelerini kullandı.

‘SOSYAL DONATILAR CİDDİ ANLAMDA EKSİK’

Türkiye genelinde Millet Bahçeleri yapımı hususunda1 milyon metrekare hedefine ulaşan bir çalışma olduğunu ifade eden Başkan Önsay, “Türkiye genelinde 189 tane Millet Bahçesi’nin yapımı tamamlandı, 137 tanesinde yapım işleri devam ediyor. Bütün bu alanlar modern dönemde insanların aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri, yoğun şehir hayatı içerisinde rahat nefes alabilecekleri sosyal alanlardır. Kütahya’mızın sosyal donatılarının ciddi anlamda eksik olduğunu, halkımızın böyle bir talebi olduğunu hepimiz biliyoruz. İnşallah Millet Bahçesi bu noktadaki bütün bu talep ve ihtiyaçlara önemli bir katkı olacaktır. Tabi bunun devam ettirilmesi gerekiyor. Daha değişik noktalarda insanlarımıza insanlarımızın arzu ettiği sosyal donatıların Kütahya’ya kazandırılması lazım. Çevre Şehircilik Bakanlığımızın buraya ciddi bir yatırımı olmuş oldu. 47 milyon TL bir yatırım gerçekleşti ve 2 yıl içerisinde inşaatı tamamlandı ve hizmete sunulmuş oluyor.” diye konuştu.

 (İHA)




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *