KÜTAHYA İÇİN YAPILACAK ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

322

Kütahya Kültür Derneği TBMM’de Kütahya milletvekillerini ziyaret ederek Kütahya için gerçekleştirilebilecek çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Ankara merkezli Kütahya Kültür Derneği başkentte tüm Kütahya’nın buluşması ve ortak çalışma merkezi olarak faaliyetlerine devam ediyor.

Kütahya kültür derneği Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) Kütahya milletvekillerini ziyaret etti. Kütahya Kültür Derneği başkanı Süleyman Muslu ve yönetim kurulu üyeleri Av.Kemal Cihan, Mustafa Kahraman, Bilal Taşdemir, Hacer Baştürk, Kütahya milletvekileri, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Adil Biçer, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Ecz. İsmail Çağlar Bayırcı, Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi.Mehmet Demir, İçişleri Komisyonu Başkanvekili Ahmet Erbaş, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi Ali Fazıl Kasap’ı, Gazi Mecliste Danışman olarak görev alan Nasuh Kaya ve Çiğdem Demirkol’u ziyaret ederek hem yeni dönem için başarı dileklerini hem de yeni dönemde Kütahya için gerçekleştirilebilecek çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundular.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *