ACILI KOCADAN YÜREK YAKAN SESLENİŞ: FADİME’YE BAKIN YAŞIYOR MU?

1055

Sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybettiği otomobil, karşı şeride geçip başka bir araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı. Otomobil sürücüsü H.Ş. (52) kazadan sonra hastanede hayatını kaybeden eşi araçtan çıkarılana kadar başından ayrılmadı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Kaza, Kütahya-Eskişehir karayolundaki Sera Kütahya Alışveriş Merkezi karşısında meydana geldi. Eskişehir istikametine seyir halinde olan H.Ş. (52) idaresindeki otomobil, Fuar kavşağından çevreyoluna çıkan araca çarpmamak için ani fren yaptı. Araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı, orta refüjü atlayıp karşı şeride geçerek, merkez istikametine seyreden M.O.D.(34) idaresindeki araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada, sürücüler H.Ş. ve M.O.D. ile araçta yolcu olarak bulunan F.Ş. (53) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, araçta sıkışarak ağır yaralanan F.Ş.’yi kurtarmak için çalışma başlattı. Otomobil sürücüsü H.Ş., ‘Fadime’ye bakın, yaşıyor mu’ diyerek sağlık görevlilerine seslenirken, kurtarılma süresi boyunca eşinin başından ayrılmadı. Ağır yaralanan F.Ş., yaklaşık 10 dakika süren çalışmanın ardından araçtan çıkarıldı. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken; kazada ağır yaralanan 53 yaşındaki Fatma Şatır, hastanedeki tedaviye cevap vermeyerek hayatını kaybetti. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *