DOĞA HARİKASI SİMAV KUŞU GÖLETİ MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

678

Muhteşem orman içinde Kuşu Göleti çevresinde kurulan “Göl Sefası Sosyal Tesisleri” misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor. Kuşu Belediye Başkanı Feridun Aktay, “Gölete karşı kahvenizi yudumlamak için göl kafe, ailenizle birlikte temiz, sağlıklı bir restoranda kahvaltı, huzur içinde bir yemek için misafirlerimizi bekliyoruz” dedi

Kütahya’nın Simav İlçesi bağlı Kuşu beldesinde muhteşem orman içinde 50 bin m2 alana sahip Kuşu Göleti çevresinde kurulan “Göl Sefası Sosyal Tesisleri” son hazırlıklarını tamamlayarak konukları beklemeye başladı.

GÖL KENARINDA KONAKLAMA İMKANI

“Göl Sefası Sosyal Tesisleri”nde, her türlü yemeğin bulunduğu 200 metre kare kapalı restaurant, kıl çadır, gözleme evi, barbekü alanları, dev seyir terası ve yine göl üzerine kurulan 360 derece göl manzaralı göl kafe bulunuyor. Göl Sefası Sosyal Tesisleri bungalov evler, çadır alanları ile misafirlerine göl çevresinde, konaklama imkanı da sunuyor.

Kuşu Belediye Başkanı Feridun Aktay, “Gölete karşı kahvenizi yudumlamak için göl kafe, ailenizle birlikte temiz, sağlıklı bir restoranda kahvaltı, huzur içinde bir yemek için misafirlerimizi bekliyoruz” dedi. Sosyal tesiste çocukların eğlenebilmesi için güvenli sağlıklı oyun grupları, gençler için halı saha yer aldığına değinen Aktay, “İhtiyaçlarınız için büfe, balık tutma, doyumsuz manzara keyfi yapmak için iskeleler yaptık” dedi.

‘SANDAL SEFASI YAPABİLİRSİNİZ’

Vatandaşların rahat ve huzur içinde ibadetlerini yapmaları için göl camisini inşa ettiklerini hatırlatan Başkan Aktay, “Bungalov evlerimizde konaklayabilir, orman içinde ve göl çevresinde sağlıklı yaşam için yürüyüş yapabilirsiniz” diye konuştu. Kuşu Belediye Başkanı Feridun Aktay, ayrıca, misafirlerin bölgede ilk olan çocukların ilgi odağı hayvanat bahçesinde hoşça vakit geçirip, Gölette bisiklete binip sandal sefası yapabileceklerini sözlerine ekledi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *