KAHRAMAN BABANIN KAHRAMAN OĞLU SÜNNET DÜĞÜNÜNÜ ÇOŞKUYLA KUTLADI

541

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman’ın oğlu Gökalp Kahraman’ın sünnet düğününde Vali Ali Çelik, kendi makam aracını sünnet arabası olarak tahsis etti. Elinde Türk Bayrağı ile düğün salonuna giren Gökalp Kahraman’ı, düğün boyunca Kütahya protokolü ve yakınları yalnız bırakmadı.

2016 yılında Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman’ın oğlu Gökalp Kahraman için sünnet düğünü töreni Grand Çınar Otel’de düzenlendi.

VALİ ÇELİK’İN MAKAM ARACI

SÜNNET ARABASI OLDU

Gökalp Kahraman’ın düğün konvoyu öncesi Evliya Çelebi Mehteran Takımı bir gösteri sundu. Gösterinin ardından tüm şehitler dualarla anıldı. Vali Ali Çelik’in Gökalp Kahraman’a sünnet arabası için kendi makam aracını tahsis etti. ‘Baba ben sünnet oluyorum’ yazısının yapıştırıldı araç, Türk bayrağı ve ay-yıldızlı balonlarla süslendi. Düğün salonuna giden konvoyda Gökalp Kahraman’a yunus timleri de bayraklarla eşlik etti.

Kütahya Valisi Ali Çelik, “Valilik makam aracımızı, kahraman şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman’ın bizlere emaneti, sevgili evladımız Gökalp’ın sünnet töreni için tahsis ettik. Gökalp’in ve ailesinin mutluluğunu paylaşmak bizim için büyük bir onur ve sevinç… Şehidimizi rahmetle anıyor, Gökalp’e sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum.” İfadelerini kullandı.

‘VALİ AMCAYA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Mutluluğunu dile getiren Gökalp, “Çok mutluyum. Vali amcaya da çok teşekkür ediyorum” dedi. Anne Büşra Kahraman da Vali Ali Çelik’e ve emniyet güçlerine teşekkür ederek, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için minnettar olduklarını belirtti.

Düğün salonuna annesi Büşra Kahraman ile birlikte elinde Türk Bayrağı ile giren Gökalp Kahraman, davetliler tarafından alkışlarla karşılandı.

ARDA GÜLER İMZALI FORMA SÜRPRİZİ

Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı Gökalp Kahraman’a annesi Büşra Kahraman’da bir sürpriz yaparak Arda Güler imzalı Fenerbahçe forması hediye etti. Büşra Kahraman Arda Güler’e ulaşmalarını sağlayan Kütahyalı iş insanı ve Genç Yıldız’a oğluna bu sürprizi yapmalarını sağladığı için teşekkür etti. 

Kahraman şehidin kahraman oğlu Gökalp’in sünnet düğününde Tugay Komutanı Tuğgenaral Necati Gündüz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP Kütahya Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Hülya Öztürk, ailesi ve yakınları katıldı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *