KÜTAHYA GAZETECİLER CEMİYETİNDEN ANKARA ÇIKARMASI

241

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kütahya’nın sorunla ve taleplerinin konuşulduğu ziyaretlerde önemli adımlar atıldı.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti başkanı Erkan Sağlam, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Saka, Hasan Okçu, Bünyamin Çapgulaş,  Fatma Çakır, Ercan Kolku ve Serdar Yiğit Ankara’da ziyaretlerde bulundular.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ile başlayan ziyaretlerde AK Parti Kütahya Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ve Adil Biçer, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ile görüşmeler yapılırken, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap’ın son anda acil olarak çıkan programı nedeniyle ziyaret ertelendi.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı ile görüşen Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette sanayi ve tarım başta olmak üzere önemli konular ele alınırken yerel basının talepleri dile getirildi. Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri İsmail Çağlar Bayırcı’ya teşekkür ederken,  Bayırcı’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

KÜTAHYA’DA GÜZEL İŞLER YAPILIYOR

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu daha sonra AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Kütahya adına atılması gereken adımlar ele alınırken, Milletvekili Demir yapılan çalışmaları anlatarak Kütahya için güzel çalışmalar yapıldığını ve ilerleyen günlerde çok daha güzel işlere imza atılacağına vurgu yaptı. Demir, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sağlam ve yönetim kuruluna ziyaretleri için teşekkür ederken, Başkan Sağlam’da Milletvekili Demir’in daha öncede Tavşanlı’da yaptığı çalışmalara dikkat çekerek “Tavşanlı’da gerek ilçe başkanlığınız döneminde gerekse sanayi alanında ki çalışmalarınızla sizleri tanıyorduk. Milletvekili olarakta güzel çalışmalarınıza şahit oluyoruz. Bizlerde Kütahya adına yaptığınız çalışmalarda elimizden gelen ne varsa destek olmaya hazırız” dedi.

BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Daha sonra AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer’le görüşen Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili sohbet etti. Milletvekili Adil Biçer, birlik beraberlik içinde adımlar atıldığını vurgulayarak güzel çalışmalar olduğunu söyledi. Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri Biçer’e çalışmalarında başarılar dilerken, Biçer’de ziyaretten memnuniyetini dile getirdi.

KÜTAHYA’NIN SORUNLARINI DİLE GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ı makamında ziyaret etti. Milletvekili Erbaş’la Kütahya üzerine sohbet gerçekleştirilirken, Milletvekili Erbaş, şehrin ihtiyaçlarını ve taleplerini dile getirmeye devam edeceğini ve sorunlarının çözümü adına var gücüyle çalıştıklarını belirtti. Erbaş ziyaret için Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kuruluna teşekkür ederken,  Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sağlam’da Erbaş’a çalışmalarında başarılar diledi. Erbaş’ın ikinci dönem yeniden seçilerek Kütahya adına çalışmalarını sürdürdüğünü ve önemli çalışmalar yaptığını ifade ederek kendilerinin de çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti.

ERKAN GÜRAL’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, geçtiğimiz haftalarda AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğine seçilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın A takımında yer alan Kütahyalı İş İnsanı NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’ı AK Parti genel merkezinde ziyaret etti.

Ziyarette iş dünyasında ki gelişmeler, yerel seçimler öncesi konuşulanlar ve beklentiler konuşuldu. Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri Güral’a yeni görevinde başarılar dilerken Kütahya adına çok mutlu olduklarını vurguladılar.

Güral’da ziyaret için Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kuruluna teşekkür ederek yeni görevlerinde çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Önceki gün MKYK toplantısına katıldığını, burada önemli gelişmelerin ele alındığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm katılımcıların fikirlerini tek tek dinlediğini söyledi. Güral, Kütahya adına bu görevde olduğuna da dikkat çekerek birlik beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi.

EKONOMİDE İŞLER YOLUNA GİRİYOR

Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin bir sonraki durağı ise Maliye Bakan yardımcısı 22. Dönem Kütahya Milletvekili Abdullah Erdem Cantimur oldu. Makamında gerçekleştirilen ziyarette ekonomik gelişmeler ve bundan sonraki süreç ele alındı.

Maliye Bakan yardımcısı Cantimur, ekonomide işler yoluna girdiğini ve ilerleyen dönemlerde çok daha olumlu gelişmelerin yaşanacağına vurgu yaptı. Cantimur ayrıca Etibor’un özelleştirilmesi ile ilgili bir durumun olmadığını kapısının herkese açık olduğunu ifade etti. Cantimur ziyaret içinde memnuniyetini dile getirirken, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sağlam’da teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

KÜTAHYA’YI TANITMAYA VE KÜTAHYA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin Ankara ziyaretleri kapsamında STK ziyaretleri de gerçekleştirildi. Ankara’da Kütahya adına çalışmalar yapan Kütahya ilinden Yetişenler derneği Ankara şube başkanı Nuri Uygun’u ziyaret etti. Ziyarette Kütahya üzerine sohbet gerçekleştirilirken bundan sonra ki süreçte atılacak adımlar ve işbirlikleri ele alındı.

KÜTAHYA İÇİN BİR ARAYA GELDİK

Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin Ankara ziyaretleri kapsamında son ziyareti ise Kütahya Kültür Derneği oldu. Ankara’da çalışmalarına devam eden dernek yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Cemiyet yönetim kurulu burada yapılması gereken çalışmalar ele alındı. Cemiyet Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Av. Kemal Cihan, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Karaman, Hacer Baştürk ve Dernek üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ettiler. Kültür Derneği üyeleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *