BELEDİYE KÜTAHYASPOR HAZIRLIKLARA BAŞLADI

306

Belediye Kütahyaspor, Teknik Direktör Yusuf Tokuş öncülüğünde yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kulüpten yapılan açıklamayla Belediye Kütahyaspor’da Teknik Direktör Yusuf Tokuş’un yardımcıları da belli oldu. Mavi Laciverli ekip, , 9-10 Eylül’de ilk maçına çıkacak.  

TFF 3. Lig’de 2023-2024 sezonunda şampiyonluk parolası ile mücadele edecek Belediye Kütahyaspor, ilk idmana çıkarak hazırlıklara başladı.

Belediye Kütahyaspor’da Teknik Direktör Yusuf Tokuş’un yardımcıları da belli oldu. Sezon boyunca Tokuş’a Doğan Baykuş Yardımcı Antrenör, İbrahim Yiğit Atletik Performans, Kılıç Arslan Kaleci Antrenörü, Erdi Kaloğlu Maç ve Performans Analiz, Efrahim Alkın Sportif Direktör alanlarında destek verecek. İsmail Güldüren’in ekibinde de yer alan analizci Erdi Kaloğlu takıma geri döndü. Kaleci antrenörlüğüne Çaykur Rizespor ve Kocaelispor’da uzun yıllar kaleyi koruyan Kılıçarslan Kopuz getirilirken Elazığspor, Kocaelispor ve Karagümrük formalarıyla tanınan Doğan Baykuş’ta yardımcı antrenör olarak ekipte yer aldı.

TFF 3. Lig’de ise sezon, 9-10 Eylül 2023 tarihlerinde oynanacak olan müsabakalar ile başlayacak ve normal sezon 27 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *