‘İYİ BİR DOSTU UĞURLUYORUZ’ GİDİŞİ DE İLKİ YAŞATACAK

173

İlk veda ziyaretinde Vali Ali Çelik’i ağırlayan Başkan Işık, “Kütahya ilk defa fahri hemşehrisi olan bir valiyi uğurluyor. İyi bir dost kazandığımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Üç yıl boyunca Başkan Işık ile uyum içinde çalıştıklarını belirten Vali Çelik ise kalbimde ayrı bir yeri var dediği Kütahyaspor’a şampiyonluk diledi.

‘ALLAH BİZLERİ MAHCUP ETMESİN’

Valiler Kararnamesi ile Hakkari Valiliği görevine atanan ve görev süresi boyunca Kütahya’ya verdiği hizmetlerle her yaştan Kütahyalı’nın gönlünde taht kuran Vali Ali Çelik, bir mesaj yayınladı. İstiklal Harbi’nde Kazım Karabekir’e yoldaş olmuş, serhat şehri, medeniyet şehri, alimler ve seyitler şehri Hakkâri Valiliği görevini kendisine tevdi eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya göstermiş oldukları güven ve takdirden dolayı şükranlarımı arz eden Vali Çelik, “Allah aziz milletimize hizmet etme yolunda bizleri mahcup etmesin.” İfadelerini kullandı.

Hakkâri Valiliği görevine atanan Vali Ali Çelik ilk veda ziyaretini de Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a yaptı.  

BELEDİYE KÜTAHYASPOR’A ŞAMPİYONLUK DİLEDİ

3 yıl süresince sağladıkları uyum ve iş birliği için teşekkürlerini ileten Vali Çelik, kendisi için ayrı ve özel bir yeri olan Belediye Kütahyaspor’a şampiyonluk diledi.  “İlk defa Kütahya’mızın fahri hemşehrisi olan bir valiyi uğurluyoruz” diyen Başkan Işık, “İyi bir dost kazandığımı düşünüyorum, her şey için teşekkür ederim” dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *