CHP MERKEZ İLÇE KONGRESİ TAMAMLANDI: HÜSEYİN DALKILINÇ MERKEZ İLÇE BAŞKANI

250

CHP Kütahya Merkez İlçe Kongresinde Merkez İlçe Başkanı seçilen Hüseyin Dalkılınç, “Bugünden itibaren CHP Kütahya Merkez ilçe Başkanı olarak nefes aldığım sürece büyük önder Atatürk ün açtığı kutlu yolda hak, hukuk, adalet , eşitlik ve demokrasi mücadelemizi sürdüreceğim.” Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Merkez İlçe Kongresi Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kongrede Divan Başkanlığı görevini Uşak Milletvekili Ali Karaoba yaptı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede yönetim kurulu çalışma raporu ve hesap raporu okundu, ibra edildi. İlçe Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu ve il kongresi delegelerinin seçimi yapıldı.

CHP Kütahya İl Başkanlığından yapılan açıklamada; “Merkez İlçe Başkanlığina seçilen Dalkılınç ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyoruz. İlçe Başkanlığı gorevini Hüseyin Dalkılınç’a devreden Ali Karkaç başkanımıza teşekkür ederiz. Merkez İlçe Kongremize katılım sağlayan tüm partililerimize, delegelerimize, misafirlerimize teşekkür ederiz.” Denildi.

‘DEMOKRASİ MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİM’

CHP Merkez İlçe Başkanı seçilen Hüseyin Dalkılınç, “Bugün Kütahya Merkez ilce Kongremizi Kütahya Belediyesi Hazer Dinari Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdik. Adaylığım boyunca gece gündüz demeden bu yolda beni yalnız bırakmayan dava arkadaşlarıma ve kongreye katılımda bulunan tüm delegelerimize  teşekkürlerimi sunuyorum. Bugünden itibaren CHP Kütahya Merkez ilçe Başkanı olarak nefes aldığım sürece büyük önder Atatürk ün açtığı kutlu yolda hak, hukuk, adalet , eşitlik ve demokrasi mücadelemizi sürdüreceğim.” İfadelerini kullandı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *