KÜTAHYA’DAKİ SÜRECİ İNCELEDİLER

106

Veri Analizi İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Ramazan Hoşgeldi ve Şube Müdürü Zekeriya Akbağ Kütahya ziyaretlerinde bin 326 okul ve 230 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan ABİDE araştırmasının Kütahya’daki uygulama sürecini inceledi.

MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Veri Analizi İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Ramazan Hoşgeldi ve Veri Analizi İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanlığı Şube Müdürü Zekeriya Akbağ Kütahya programları kapsamında, Kütahya İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan Başyiğit’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında ise Daire Başkanı Ramazan Hoşgeldi ve Şube Müdürü Zekeriya Akbağ Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti. Ramazan Hoşgeldi ve Zekeriya Akbağ; Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen, 81 ilden örneklem olarak belirlenen 2 bin 326 okul ve 230 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan ABİDE araştırmasının dördüncü döngüsü ABİDE 2024 uygulamasının Kütahya’daki uygulama sürecini inceledi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *