SOSYAL TESİSLERDE DÜZENLEME YAPILACAK

112

İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı sosyal tesislerde incelemelerde bulunan Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, tesislerin daha verimli kullanılabilmesi adına gereken düzenlemelerin bir an evvel yerine getirilmesi için ilgili müdürlükleri görevlendirdi.

Belediyeye ait tesis, bina ve yapıların daha etkin ve verimli kullanılabilmesi için sahada inceleme ve keşiflerde bulunmaya devam eden Başkan Kahveci, İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüze bağlı Döner Restoran, Kır Kahvesi, Bengisu Sosyal Tesisleri, Orman Köşkleri, Çamlıca Restoran, Tabiat Parkı, Hisar Yürüyüş Yolu Seyir Terası, Emekliler Lokali, Ağaçköy Restoran ve Kentpark içinde yer alan Çocuk Eğlence Merkezi’nde bir dizi incelemelerde bulundu.

ÇALIŞMALAR VAKİT KAYBETMEDEN BAŞLAYACAK

Tesislerde vatandaşlarla da bir araya gelen ve talepleri dinleyen Başkan Kahveci, yaptığı keşiflerin ardından tesislerin daha verimli kullanılabilmesi adına gereken düzenlemelerin bir an evvel yerine getirilmesi için ilgili müdürlükleri görevlendirdi. Yapılacak düzenleme ve iyileştirmelerle İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüze bağlı tesislerin vatandaşlar için daha faydalı olacağını ifade eden Başkan Kahveci, gerekli çalışmaların vakit kaybedilmeden yapılacağını söyledi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *