MİLLETVEKİLİ AHMET ERBAŞ ÜÇ KONGRESİYE KATILACAK

245

MHP’de merkez ilçe dâhil toplam 13 kongre ile MHP Kütahya teşkilatının yeni ilçe başkanları belirlenecek. 18-19 ve 20 Ağustos tarihlerinde yapılacak.Tavşanlı, Simav ve Gediz ilçe kongrelerine ise MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş da katılacak.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya teşkilatı ilçe kongreleri bu hafta sonu 18-19 ve 20 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Tavşanlı, Simav ve Gediz ilçe kongrelerine ise MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş da katılacak.

MHP’DE HAFTA SONU KONGRE HEYECANI YAŞANACAK

Milliyetçi Hareket Partisinde kongre heyecanı bu hafta sonu başlıyor. Kütahya merkez ilçe dâhil toplam 13 kongre ile MHP Kütahya teşkilatının yeni ilçe başkanları belirlenecek. Kongrelerde yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda ise kongre aynı saat ve aynı yerde bir gün sonra yapılacak.

PANAYIRI DA ZİYARET EDECEK

Geçtiğimiz günlerde bir araştırma şirketinin yaptığı ankette, Türkiye’nin en başarılı vekilleri arasında gösterilen MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ise Kütahya’nın üç büyük ilçesi olan Tavşanlı, Simav ve Gediz kongrelerine katılacak. Milletvekili Erbaş’ın ayrıca 18 Ağustos Cuma günü açılacak olan Geleneksel Simav Turizm ve Ticaret Panayırını, Cumartesi günü yapılacak olan Simav ilçe kongresinin ardından ziyaret edecek.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *