“SİZLER ŞEHRİMİZİN BEREKETİSİNİZ”

197

Kütahya Huzurevi’ni ziyaretinde unutulmaz bir akşam geçiren Başkan Işık, “Bizim yapacağımız bir şey varsa yapmaya gayret ederiz, elimizin erdiğince de sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Sizler şehrimizin bereketisiniz.” İfadelerini kullandı.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, Kütahya Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Şarkı, türkü ve sohbet eşliğinde gerçekleşen buluşmada hem huzurevi sakinleri hem de Belediye Başkan Işık moral buldu. Yoğun programına rağmen fırsat buldukça her kesimden vatandaşla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Işık, renkli anların yaşandığı akşamda huzurevi sakinleriyle sohbet etti, hayır dualarını aldı.

‘BİZ SİZLERİ DİNLEMEYE GELDİK’

Ziyaretten ziyadesiyle mutlu olduğunu belirten Belediye Başkan Işık, “Uzun zamandan beri düşünüyorduk ama nasip bugüneymiş. Sağ olsunlar müdürüm ve ekibimiz bu ortamı hazırladı. Biz de eşimle beraber gelip hem bize ileteceğiniz bir şey varsa hem de sizlerin önerileri, talepleri olursa onları dinleyelim. Bu günümüzü sizlerle geçirmek istedik. Biz, sizleri dinlemeye geldik. Bizim yapacağımız bir şey varsa yapmaya gayret ederiz, elimizin erdiğince de sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Sizler şehrimizin bereketisiniz.” İfadelerini kullandı.

GEZİ DÜZENLENECEK

Büyüklerin dualarının önemine vurgu yapan Başkan Işık, “Bize dua etmeye devam edin. Biz sizlere hizmet etmekten onur duyuyoruz. olacağız. Müdürümle de görüştük en kısa zamanda bir Ayasofya gezisini sizlere ayarlayacağız. Şehir turumuzu da ayrıca yapacağız” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *