GÖNÜLLÜLÜK ÖDÜLLERİNDE GELENEK BOZULMADI: TEMA KÜTAHYA BU YIL DA BİRİNCİ

311

Kendi kategorindeki iller arasında en fazla gönüllü sayısına ulaşarak Türkiye Birincisi olduklarını belirten TEMA Kütahya İl Temsilcisi Mustafa Satılmış,  “Üç yıldır üst üste aynı ödülü alıyoruz. Faaliyetlerimiz geri dönüş alıyor. Bu başarı da bunun tescili.” Dedi.

‘BAŞARI EKİP İŞİ’

Kütahya TEMA İl Temsilciliği, Hayrettin Karaca ve Nihat Gökyiğit Gönüllülük Ödülleri kapsamında kendi kategorindeki iller arasında en fazla gönüllü sayısına ulaşarak Türkiye Birincisi oldu. Bu başarının bir ekip işi olduğunu vurgulayarak sözlerine başlayan TEMA Kütahya İl Temsilcisi Mustafa Satılmış, “Hayrettin Karaca ve Nihat Gökyiğit gönüllülük ödüllerinde kendi kategorisinde en çok gönüllülük kazandıran temsilciliklere layık görülen bu ödülü kazanmaya hak kazandık. Kendi kategorilimizde Türkiye birincisi olmaya devam ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

‘ÜÇ SENE ÜST ÜSTE BÜYÜK BAŞARI’

Üç yıldır üst üste aynı ödülü almaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Satılmış, “Faaliyetlerimiz geri dönüş alıyor. Bu başarı da bunun tescili.” Dedi. Başarının sırrının ekibin gayreti ve çabası olduğunu vurgulayan Satılmış, Kütahya tema ailesinin aynı tempo ile faaliyetlerine ve gayretlerine devam ederek yeşil doğa için mücadele vereceğini belirtti. Gönüllük Ödüllerin kapsamında Simav ilçe temsilciliği de ilçe bazında gönüllü kazandırma sıralamasında birinci oldu.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *