GOLÜNÜ UŞAK’A İMZAYI DARICA’YA ATTI

355

Belediye Kütahyaspor’un yeni transferlerinden golcü oyuncu Fatih Şerifoğlu, son hazırlık maçında Uşakspor’un ağlarına Belediye Kütahyaspor’un tek golünü atmıştı. Geçtiğimiz gün Şerifoğlu’nun Darıca’ya imza attığı öğrenildi.

Belediye Kütahyaspor transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, bazı oyuncularla da yollar ayrılıyor. Bu sezon transfer edilen defans oyuncusu Melih Şencan’ın ardından forvet Fatih Şerifoğlu ile lig başlamadan yollar ayrıldı. Belediye Kütahyaspor kapatanı Emrah Dağ ile de geçen hafta yolların ayrıldığı açıklanmıştı. 

HALA BİR AÇIKLAMA YAPILMADI

Sezon öncesi Of Spordan transfer edilen 34 yaşındaki tecrübeli forvet oyuncusu Fatih Şerifoğlu ile yollar ayrıldı. 1,80 boyundaki forvet oyuncusu Fatih Şerifoğlu, Belediye Kütahya sporun Uşakspor ile oynadığı hazırlık maçında forma giymiş ve maçın tek golünü kaydetmişti. Golcü oyuncu ile neden yolların ayrıldığı yönünde bir açıklama gelmezken, kulüpten ayrılığın açıklanması bekleniyor.

YENİ BİR SANTRAFOR İLE GÖRÜŞMELER İDDİALAR ARASINDA

Santrafor Fatih Şerifoğlu, Belediye Kütahayspor ile yollarını ayırarak eski takımı Darıca Gençlerbirliği ile sözleşme imzaladı. Fotoğrafların yayılmasıyla herkes şaşkınlık içinde kalırken, neden ayrıldığı sorgulandı. Oyuncunun ayrılığı sonrasında henüz kulüpten bir açıklama yapılmazken, taraftar sitesinin duyumlarına göre bu ayrılığın planlı olduğu ve yeni bir santrafor ile görüşmelerin sürdüğü öne sürüldü.

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ TRANSFERİ AÇIKLADI Belediye Kütahyaspor takımından ayrılan forvet Fatih Şerifoğlu’nu, Darıca Gençler Birliği yayınladığı bir video ile yeniden transfer ettiğini duyurdu. Darıca Gençlerbirliği “ Herkes gün olur evine döner” açıklaması ile transferi duyururken, transfer taraftarlar tarafından büyük ilgi gördü.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *