FENERBAHÇE’DEN TRANSFER İÇİN HAZIRIZ

341

AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay ve milletvekilleri Kütahya Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği’Nİ ziyaret ederek KÜFİDER başkanı Cem Çerkeş ile spor değerlendirmelerinde bulundular Çerkeş “Belediye Kütahyaspor’a oyuncu transfer edilmesi için gerekli görüşme ve çalışma yapmak istediğimizi bunu sağlamak için hazır olduğumuzu ilettik” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay ve milletvekilleri,  Kütahya Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği (KÜFİDER)’ni ziyaret etti. Ziyarette temsilcimiz Belediye Kütahyaspor’a Türkiye’nin en büyük kulüplerinden olan Fenerbahçe Spor Kulübünden transfer konuşuldu.

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay ve AK Parti Milletvekilleri Adil Biçer, Mehmet Demir, İsmail Çağlar Bayırcı, Kütahya Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği (KÜFİDER)’ni ziyaret ederek, yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek,  kolaylıklar diledi. AK Parti heyetine yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür eden KÜFİDER başkanı Cem Çerkeş, ziyaret hakkında KÜTAHYA’NIN SESİ’NE  bilgiler verdi. Başkan Çerkeş ; “ Kütahya’da yapılan sportif faaliyetlere Fenerbahçe’nin yapması gereken varsa bunun için çalışmaya hazır olduğumuzu ifade ettik. Yakında Kütahya’da Basketbol takımı kuruluyor. Bu takımada yardımcı olmaya hazır olduğumuzu söyledik. En önemlisi ise Fenerbahçe Spor Kulübünden, ilimizi 3. Ligde temsil eden Belediye Kütahyaspor’a oyuncu transfer edilmesi için gerekli görüşme ve çalışma yapmak istediğimizi bunu sağlamak için hazır olduğumuzu ilettik” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *