KÜTAHYA’NIN KALBİ A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI İLE ATTI ‘TEBRİKLER FİLENİN SULTANLARI’

368

A Milli Kadın Voleybol takımın tarih yazdığı Avrupa Şampiyonası final maçı Kütahya Belediyesinin kurduğu dev ekranda canlı olarak yayınladı. Kütahyalılar final maçını heyecanla izlerken Belediye Başkanı Başkanı Prof. Dr. Alim Işık da milli heyecanı Kütahyalılarla birlikte yaşadı.

KÜTAHYA BELEDİYESİ DEV EKRAN KURDU

2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nın finalinde Sırbistan’ı 3-2 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı, tarihinde ilk kez şampiyon oldu. Pazar günü Türkiye’nin kalbi A Milli Kadın Voleybol Takımı ile birlikte attı. Maç saatinde binlerce Kütahyalı evlerinde ekran karşısına geçerken Kütahya Belediyesi maçı dev ekranda izletti.

BAŞKAN IŞIK OMUZA OMUZA İZLEDİ

Çok sayıda Kütahyalı final maçını Kütahya Belediyesi tarafından Belediye Hizmet Binası önünde kurulan dev ekranda izledi. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık da maçı Kütahyalılarla omuz omuza izledi. Türkiye’nin gururu Kadın Voleybol Milli Takımı, karar setinde muhteşem mücadele ederek finalde Sırbistan’ı 3-2 yenerek Avrupa arenasında tarih yazdı. Maçın tüm heyecanını dev ekran önünde yaşayan Kütahyalılar Filenin Sultanları ile birlikte smaç vurdu, servis attı.

AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU COŞKUYLA KUTLANDI

Son setin son sayısında A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Avrupa Şampiyonu olmasıyla tüm Kütahya büyük bir coşku yaşadı. Belediye önündeki kalabalık hep birlikte şampiyonluk sevinci yaşadı. Dev ekrandan maçı izleyen vatandaşlar maç sonu marşlar ve şarkılarla kutlama yaptı.

Kütahyalı hemşerileri ile maçı soluksuz bir şekilde takip eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık da vatandaşların kutlamalarına eşlik etti. Başkan Işık, “Tebrikler Filenin Sultanları” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *