BAKAN YUMAKLI MÜJDELER VERDİ

233

Kütahya’da Şehit Orman İşletme Şefi Murat Yıldırım’ın anısına şehidin kızı ile birlikte fidan diken Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. AK Parti İl Bakşkanı Mustafa Önsay, Bakan Yumaklı’ya Kütahya’ya verdiği destekler ve müjdeler için teşekkür etti.

Bir dizi program için Kütahya’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kütahya’da İl Protokolü tarafından karşılandı. İlk olarak Kütahya Valiliğini ziyaret eden Bakan Yumaklı, Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra Kütahya Valisi Musa Işın, AK Parti Kütahya Milletvekilleri ve İl Başkanı Mustafa Önsay’dan tarım, hayvancılık ve orman faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Vali Işın, Bakan Yumaklı’yı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Kütahya’ya ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kütahya’da görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen Bakan Yumaklı, daha sonra geçtiğimiz günlerde Gedikoğlu Çiftliği mevkiinde meydana gelen orman yangınında Şehit olan Orman İşletme Şefi Murat Yıldırım’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

ŞEHİDİN KIZI İLE BİRLİKTE FİDAN DİKTİ

Şehit Murat Yıldırım’ın eşi Aslıhan Kalın Yıldırım ve şehidin anne-babasıyla bir araya gelen heyet, ailenin acısını paylaşarak başsağlığı dilerken; Bakan Yumaklı, ailenin yanında olduklarını ve her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi. Taziye ziyaretinin ardından şehit Murat Yıldırım’ın anısını yaşatmak amacıyla fidan dikildi. Bakan Yumaklı, şehidin 8 yaşındaki kızı Duru ile birlikte fidan dikti.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, son olarak Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

‘DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ’

AK Parti milletvekilleri ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen törenin ardından AK Parti Kütahya İl başkanı Mustafa Önsay, “Değerli Bakanımıza Çavdarhisar Sulaması Yenileme Projesi, Tavşanlı İçmesuyu İsale Hattı, Kütahya-Simav Barajı, Kütahya-Simav Öreyler Barajı,  Kütahya-Hisarcık Karapınar Göleti, Kütahya-Emet Günlüce Göleti, Kütahya Altıntaş 2. Kısım AT ve TİGH Projesi, Kütahya Çavdarhisar 2. Kısım AT ve TİGH Projesi, Kütahya Aslanapa AT ve TİGH Projesi müjdeleri ve ilimize destekleri için teşekkür ediyoruz.”ifadelerini kullandı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *