30 AĞUSTOS İŞ MERKEZİ VE ZANAAT ÇARŞISI ŞEKİLLENİYOR KATLARIN KABA İNŞAATI TAMAM

220

Başkan Işık, içinde barındıracağı kapalı otopark ve modern donatılarıyla şehre değer katacak 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’nda yürütülen çalışmaları inceledi. Merkezin altında yer alacak kapalı otopark inşaatının sona ermesiyle binayı oluşturacak katların da kaba inşaatında sona doğru geldi

OTOPARK İNŞAATI SONA ERDİ

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın vizyon projelerinden biri olan ve şehrimizin simgesi Ulu Cami’nin dünyaya açılmasını sağlayacak 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İş merkezinin altında yer alacak kapalı otopark inşaatının sona ermesiyle binayı oluşturacak katların da kaba inşaatı sona doğru geldi. Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’nın bir projeden öte şehrimizin hem ihtiyaçlarına cevap vereceğini hem de önünü açacağını ifade etti.

Projenin hayata geçirilmesiyle Ulu Cami İş Merkezi’nde bulunan esnaflar mağdur edilmeden 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’na taşınacak. Ulu Cami İş Merkezi ise yıkılarak, ecdat yadigarı Ulu Cami ortaya çıkarılacak ve yeşil bir alanla dünyaya açılacak.

KÜTAHYA BELEDİYESİ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *