BELEDİYE KÜTAHYASPOR AĞRI DEPLASMANINDA

339

Geçtiğimiz hafta Kuşadasıspor’a 1-0 mağlup olan Belediye Kütahyaspor, bugün saat 15.00’da Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Haftayı kayıpsız tamamlamak için tüm gücüyle sahaya çıkacak Belediye Kütahyaspor’un maçını Hakem Ahmet Turan Timuroğlu yönetecek.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Belediye Kütahyaspor Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü üçüncü hafta mücadelesine çıkıyor.

Geçtiğimiz hafta yeni sezonun ilk iç saha maçına seyircisinden mahrum çıkan Kuşadasıspor’a 1-0 mağlup olan Belediye Kütahyaspor net 5 gollük fırsattan yararlanamamıştı. Mavi şimşekler aldığı mağlubiyet ile ligde toplam 3 puan ile 8’inci sırada yer aldı.

MAÇ BUGÜN 15.00’DA

Belediye Kütahyaspor bugün deplasmanda Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü’ne konuk olacak. Saat 15.00’da başlayacak maç Ağrı’daki Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadyumu’nda oynanacak. Ahmet Turan Timuroğlu’nun düdük çalacağı maçta Timurluoğlu’nun yardımcılıklarını Ahmet Tolga Tomar ve Fatih Yüzbaşı üstlenecek.

Rakip Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü geçtiğimiz haftayı deplasmanda Akhisarspor ile 1-1 berabere bitirmişti. Geçtiğimiz haftaki maçında kendi sahasında 3 puan kaybeden Belediye Kütahyaspor, bu haftayı kayıpsız tamamlamak için maça hazırlandı.

ÜÇÜNCÜ HAFTANIN DİĞER MAÇLARI

Tüm maçların bugün tamamlanacağı 3.Lig 3. Grupta üçüncü haftanın diğer maçları şöyle: Merkür Jet Erbaaspor – Bayburt Özel İdare Spor, Fatsa Belediyespor – Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş, Kuşadasıspor – Silivrispor, Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. – Karaköprü Belediye Spor, Darıca Gençlerbirliği A.Ş. – 1922 Konyaspor, Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş – Osmaniyespor Futbol Kulübü. Akhisarspor ise bu haftayı bay geçen takım olacak.

İSMAİL GÜL




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *