KUTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

636

TURİZM VE ULAŞIMDA

DETAYLI ÇALIŞILACAK

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, ‘Kütahya Değerlendirme ve İstişare Toplantılarında, Kütahya’nın öncelikli konuları turizm-ulaşım, tarım-hayvancılık ve sanayi olarak belirlendiğini, turizm ve ulaşım ile ilgili iki çalışma grubunun oluşturulduğunu ve yetkin akademisyenler başkanlığında detaylı çalışmaların yürütüleceğini belirtti.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Eylül ayı meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen akşam yemeğinin ardından, toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meslek Komite Başkanları katıldı.

KUTSO Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül başkanlığında yapılan toplantıda, ilgili gündem maddeleri gereğince, Meclis Divan Kâtibi Kemal Emre Olçar, bir önceki toplantının karar özeti vb. hususları, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu mali konuları, Meclis Üyesi Recep Çağdaş Hesapları İnceleme Komisyonu Raporunu, Yönetim Kurulu Üyesi Melih Aslan ise Ağustos ayı faaliyet raporunu sundu.

Kütahya Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Eğitmeni Ercüment Kök “Afet Farkındalığı, Afet Risk Azaltma ve Önlem Alma” konulu sunum gerçekleştirdi. KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral tarafından günün anısına hediye takdim edildi.

KÜTAHYA’NIN ÖNCELİKLİ

KONULARI BELİRLENDİ

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, ‘’Dilek ve Temenniler’’ gündeminde, Odamız koordinatörlüğünde yapılan Kütahya Değerlendirme ve İstişare Toplantılarında, Kütahya’nın öncelikli konuları turizm-ulaşım, tarım-hayvancılık ve sanayi olarak belirlendiğini, son yapılan toplantıda turizm ve ulaşım master planlarının incelendiğini, turizm ve ulaşım ile ilgili iki çalışma grubunun oluşturulduğunu ve konularında yetkin akademisyenlerin başkanlığında detaylı çalışmaların yürütüleceği hakkında haziruna bilgi paylaştı.

Gündem maddeleri ve konuşmaların tamamlanmasıyla, Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası final maçında Sırbitan’ı yenerek şampiyon olan A Milli Takım Voleybol Takımımızı kutladı ve KUTSO Eylül ayı meclis toplantısını, iyi dileklerini paylaşarak kapattı.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *