‘YENİ KÜTAHYA’DAN ARTIK HER ŞEY OLUR’

423

Şimdi Sıra Sende Projesi toplantılarına devam ettiklerini belirten AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Kardeşlik toplumunun mimarlığına talibiz. Artık yeni Kütahya’dan her şey olur, diyebilme hayalimizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Şehrimizde,” hep bir şeyi değiştirmeyi ” hayal eden her kim varsa “haydi şimdi sıra sende diyoruz.” Şeklinde konuştu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanlığı, yerel seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen Haydi, Şimdi Sıra Sende Projesi kapsamında toplantılarına devam ediyor.

‘KARDEŞLİK TOPLUMUNUN MİMARLIĞINA TALİBİZ’

Haydi, Şimdi Sıra Sende Projemiz kapsamında,  Gönül erleri ile 6’ncı grup Eğitim toplantısını gerçekleştirdiklerini ifade eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Kütahyamız için, başarmaktan başka alternatifi olmayan teşkilatın mensupları olarak, Başarının bedelini çalışarak ödemez isek, başarısızlığın bedelini gelecek nesillerimize miras bırakabiliriz. Ömrünü Gönül Kazanmak üzerine yaşamış bir Kültürün Kütahya’daki emanetçisi olarak, el ele, gönül gönüle, kardeşlik toplumunun mimarlığına talibiz.” İfadelerini kullandı.

‘KÜTAHYA’DA DEĞİŞİMİ HAYAL EDEN

HER KİM VARSA ŞİMDİ SIRA SENDE’

Liderlerinin izinde, halka hizmet yolunda çalışmalara devam ettiklerine değinen Önsay, “Birlik ve beraberliğimizin şehirde oluşturduğu olumlu sinerji ile Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, Kütahya Yüzyılının, ilk çeyreğine damga vuracak büyük değişim ve dönüşüme hazırlanıyoruz. Halkımız İle beraber, hepimizin asırlık arzusu olan, artık yeni Kütahya’dan her şey olur, diyebilme hayalimizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Ülkemizde, şehrimizde, kendi hayatında, “hep bir şeyi değiştirmeyi ” hayal eden, fırsat kollayan, her kim varsa, haydi, şimdi sıra sende diyoruz.” Şeklinde konuştu.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *