ÇİNİ VE SERAMİK SEKTÖRÜNÜN İHTİYAÇLARINA CEVAP VERECEK

247

‘BÜYÜK ÇABA SARF EDİYORUZ’

Çini ve seramik sektörünün ihtiyaçlarına yönelik hazırlanan Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi 1. Aylık İlerleme Toplantısında konuşan Başkan Işık, projenin başarılı olması için büyük çaba sarf ettiklerini belirtti.

Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi 1. Aylık İlerleme Toplantısı, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın katılımıyla Kütahya Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kütahya Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü öncülüğünde çini ve seramik sektörünün ihtiyaçlarına yönelik hazırlanan Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi (RAYSOP) kapsamında çalışmalar devam ediyor. Bu doğrultuda düzenlenen Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi 1. Aylık İlerleme Toplantısı, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın katılımıyla Kütahya Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

ŞEHİR İÇİN ÖNEMİ VURGULANDI

Toplantıda konuşan Başkan Işık, projenin şehrimiz ve ülkemiz için önemine vurgu yaparak tüm paydaşlarla birlikte Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi’nin başarılı olması için büyük çaba sarf ettiklerini belirtti.

Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi ile çini ve seramik sektörüyle şehrin ekonomisine katkı sağlamak, sektör temsilcilerine tasarım, Ar-Ge, inovasyon, dijitalleşme, dış ticaret ve pazarlama gibi konularda destek verilmesi hedefleniyor.

KÜTAHYA BELEDİYESİ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *