16. ULUSAL SPOR ÖDÜLLERİNDE BAŞKAN IŞIK’A YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ: SPORA DESTEK HER YIL ARTTI

270

16. Ulusal Spor Ödülleri kapsamında “Yılın İl Belediye Başkanı” seçilen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Göreve geldiğimizde 90 bin TL olan nakdi yardımı her yıl kanunun el verdiği ölçüde artırarak bu yıl gençlerimize 1 milyon TL nakdi yardımı önümüzdeki günlerde yapacağız ve her yıl da artırarak devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Kırıkkalegücü Spor Kulübü Başkanı Güven Gündüz, Kırıkkalegücü Spor Kulübü 16. Ulusal Spor Ödülleri kapsamında Belediye Başkan Prof. Dr. Alim Işık’ın spora ve sporcuya desteklerinden dolayı “Yılın İl Belediye Başkanı” seçildiğini bildirmek ve ödül törenine davet etmek için Başkan Işık’ı makamında ziyaret etti.

‘SEMT SAHALARI ÇOK ÖNEMLİ’

Kırıkkalegücü Spor Kulübü Başkanı Güven Gündüz, amatör sporlara yaptığı destek ve mahallelere yapılan semt sahalarının çok önemli hizmetler olduğunu vurgulayarak Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın “Yılın İl Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldüğünü belirterek spora ve sporcuya yaptığı maddi manevi desteklerinden dolayı Başkanı Işık’a teşekkürlerini iletti.

14 Kasım 2023 tarihinde Kırıkkale’de düzenlenecek olan Kırıkkalegücü Spor Kulübü 16. Ulusal Spor Ödülleri’nde “Yılın İl Belediye Başkanı” seçilmesinden onur duyduğunu belirten Başkan Işık, “Kırıkkalegücü Spor Kulübü 16. Ulusal Spor Ödülleri komisyonunca Kütahya Belediye Başkanlığımızı spora ve sporcuya destek olan başkan olarak ödüle layık görmüşler. Bunu bildirmek ve düzenlenecek ödül törenine davet etmek için bize misafir oldular. Öncelikle şahsına ve bu ödülü bize layık gören komisyon üyelerimize teşekkür ediyorum, şehrimize hoş geldiniz diyorum. Şehrimize ve şehrimizin sporcularına motivasyon kaynağı olur. Bundan sonraki süreçlerde şehrimizin adını daha iyi noktalarda duyurmaya vesile olur bu ödülümüz. Spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı misafirimize de çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

‘90 BİN TL’LİK NAKDİ YARDIM

1 MİLYON TL’YE ÇIKTI’

Gençlerin ülkenin geleceği olduğunu vurgulayan Başkan Işık, “Biz de Kütahya Belediyesi olarak göreve geldiğimizden bu yana özellikle amatör spor kulüplerimize hem maddi hem de ayni bazı yardımlarda bulunuyoruz. Göreve geldiğimizde 90 bin Türk Lirası olan nakdi yardımı her yıl kanunun el verdiği ölçüde artırarak bu yıl gençlerimize 1 milyon Türk Lirası nakdi yardımı önümüzdeki günlerde yapacağız ve her yıl da artırarak devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

KÜTAHYA BELEDİYESİ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *