MÜLAKATLAR TAMAMLANDI

755

Kütahya Şehir Hastanesinde istihdam edilecek 388 kişi için, Salı günü başlayan mülakatlar dün Güvenlik ve çamaşırhanede çalışacak adayların mülakatı ile tamamlandı. Adalar, yine büyük yoğunluk yaşansa da ilk günlerin kargaşasının yerini düzene bıraktığını belirtti.

Kütahya Şehir Hastanesinde 13 farklı görevde istihdam edilecek 388 kişi için, Salı günü başlayan mülakatlar dün tamamlandı.

İLK GÜNÜN TELAŞI

YERİNE DÜZENE BIRAKTI

İş umudu ile başvuruda bulunan vatandaşların oluşturduğu yoğunluk sebebiyle Dumlupınar Stadyumunda 3 Ekim’de başlayan Çarşamba günü ve dün devam etti. Güvenlik ve çamaşırhanede çalışacak adaylar ilk iki günde de olduğu gibi sabahın erken saatlerinde kuyruğa girdi. Yoğun bir katılımın olduğu, stadyumun çevresinin ve tribünlerin dolduğu mülakatların üçüncü gününde ilk günün telaşı yaşanmadı.

İlk gün yaşanan karmaşanın ikinci ve üçüncü günlerde yaşanmadığını ifade eden adaylar, ilk gün formların stadyum içinde doldurulması, aniden gelişen yoğunluğun kontrol edilemediğini ifade etti.

UFAK TEFEK MÜNAKAŞALAR YAŞANDI

“İş imkânı olsun da beklemeye razıyız” diyen bir aday, bu defa yapılan mülakatların saha sakin ve düzenli geçtiğini ifade etti. Başka bir Kütahyalı ise ilk günün ardından daha planlı işleyişin olmasının sevindirici olduğunu ancak yine de insanların zaman zaman kuyrukta “önüme geçtin, sen arkadaydın” münakaşaları yaşadığını belirtti.

Kütahya Şehir Hastanesinde çalışacak adayların belirleneceği mülakatlar sona verdi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *