MERAK EDİLEN PROJELERDE SON DURUM NE? ŞEHRİN PARKLARI ŞEHRE YAKIŞACAK

241

Çamlıbahçe Parkı, Küçük Park, Kütüphane ve Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulunan Başkan ışık, parklardaki çalışmanın en kısa sürede şehre yakışır şekilde tamamlanacağını ifade etti.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, imalat çalışmalarının hız kazandığı Çamlıbahçe Parkı, yenileme çalışmalarının devam ettiği Küçük Park ve Kütüphane ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Tarihi Yeşil Cami, Kütahya Lisesi ve Adliye Binası ile çevresindeki tarihi yapıları gün yüzüne çıkartacak şekilde projelendirilen Çamlıbahçe Parkı’nda imalatları inceleyen Başkan Işık, en kısa sürede alanın şehre yakışan bir şekilde vatandaşa kazandırılacağını söyledi.

‘EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK’

Şehir için önemli noktalardan biri olan daha modern dokunuşlarla şehre yakışan bir görünüme kavuşturulacak Küçük Park’taki yenileme çalışmalarını inceleyen Başkan Işık, hemşehrilerimiz mağdur edilmeden mümkün olan en kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını belirtti..

Kütüphane ve Kültür Merkezi inşaatındaki çalışmaları inceleyen Başkan Işık, hem öğrencilerimiz hem de hemşehrilerimiz için önemli bir projeyi şehrimize kazandırmaya çalıştıklarını söyleyerek emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Proje kapsamında kapalı otopark, yaşlı gündüz bakımevi, sergi alanları, kafeterya ve kütüphane gibi modern donatılar yer alacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *