KUTSODAN ÜYELERİNE E-TİCARET TÜYOLARI

200

KUTSO tarafından, E-Ticaret Uzmanı Gönenç Şener’in sunumu ile düzenlenen ”E-Ticarette Dijital Dönüşüm” seminerinde işletmelerin e ticarette sürdürülebilir başarıya ulaşmasını sağlayacak bilgiler katılımcılara sunuldu.

İşletmeler için E-ticarette dijital dönüşüm anlatıldığı seminerde, firmaların bu pazarlara yönelik çalışmalarının artması ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) da bu süreci üyelerine tanıtmak için ”E-Ticarette Dijital Dönüşüm”  başlıklı seminer düzenledi. E-ticarete genel bakış, proje geliştirme adımları, entegrasyon, kampanyalar ve reklamlar, kargo, katalog yapısı, finans, müşteri beklentileri başlıklarında konuya ilişkin detaylar katılımcılarla paylaşıldı.

Seminerde, dijitalleşen iş süreçlerinin çoğaldıkça, yenilikçi bir strateji ve yönetim ihtiyacının da ortaya çıkmasından bu nedenle dijital dönüşüm, dijital bir iş dünyasında günümüz pazarlarının gereksinimlerinin karşılanması üzerine yeni iş süreçlerini entegre etmesi veya mevcut süreçler üzerinde değişiklikler yapmasından bu süreçlerde  işletmelerin sürdürülebilir başarıya ulaşmasını sağlayacak bilgiler katılımcılara sunuldu.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile düzenlenen ”E-Ticarette Dijital Dönüşüm’’ konulu seminere KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce, KUTSO Genel Sekteri Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil, esnaf ve çok sayıda genç girişimci katıldı.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *