İNSANİ DEĞERLERDEN YOKSUN SALDIRILARIN SON ÖRNEĞİ: HASTANE VURMAK

252

Kütahya’da düzenlenen İsrail karşıtı protesto gösterisinde birçok görüşten insan kol kola Filistin’e destek mesajı verdi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “İçerisinde kadınların, çocukların, masum sivillerin olduğu bir hastaneyi vurmak, İsrail’in en temel insani değerlerden yoksun saldırılarının son örneğidir.” İfadelerini kullandı

İsrail’in uluslararası hukuku çiğneyip insanlık onurunu ayaklar altına alarak Gazze’de hastane bombalamasının ardından Türkiye’nin her yerinden İsrail karşıtı protesto gösterileri düzenlendi. Kütahya’da da vatandaşlar, gece saatlerin ellerinde Türk Bayrağı ve Filistin bayraklarıyla Zafer Meydanında toplandı.

PROTESTOYA KOL KOLA KATILDILAR

Protestoya AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Osman Gezgin, Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Sunar, İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, Memur-Sen İl Temsilcisi Fatih Köse protestolara kol kola destek verdi. Hastanenin bombalanmasına tepki gösteren katılımcılar, Filistin’e destek sloganları attı.

HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN SELA OKUNDU

Gazze’de yaşanan ve tarihte benzeri olmayan bu vahşeti durdurmak için tüm insanlığı harekete geçmeye davet eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “İçerisinde kadınların, çocukların, masum sivillerin olduğu bir hastaneyi vurmak, İsrail’in en temel insani değerlerden yoksun saldırılarının son örneğidir.” İfadelerini kullandı. Protestolar uzun süre devam ederken dün Kütahya’daki camilerde Filistin’de hayatını kaybedenler için sela okundu.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *