MİLLETVEKİLİ ERBAŞ MİLLİ TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

311

A Milli Futbol Takımı Hırvatistan ve Letonya’yı yenerek Almanya’da yapılacak olan Avrupa şampiyonasına gitmeye hak kazandı. TC. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak büyük zafer kazanan milli takımı iki maçta da yalnız bırakmazken Bakan Bak’a MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş da eşlik etti.

İLK ZAFER OSİJEK’TE

Tek hedefi yeni hocası Montella ile birlikte Avrupa şampiyonasına katılmak olan Türkiye, 12 Ekim tarihinde Hırvatistan’ın Osijek kentinde Opus arenada Hırvatistan ile karşı karşıya geldi. Tahinde Hırvatistan’ı sahasında galibiyeti olmayan milli takım sahadan 1-0 galip ayrılarak büyük bir zafere imza attı. Millilerin Hırvatistan zaferi öncesi TC. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, eski TC. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan milli takımı otelde ziyaret ederek desteklerini ilettiler. Heyet Milli takımı Hırvatistan’da  bir an olsun yalnız bırakmazken, zaferi de maç sonrası hep birlikte kutladılar.

AVRUPA ZAFERİ KONYA’DA GELDİ

Hırvatistan zaferi ardından A Milli Futbol Takımının Avrupa şampiyonasına gitmesi için son bir adım kalmıştı. O da tarihimizde hiç evimizde yenemediğimiz Letonya’yı yenmekti. Milliler Konya’da oynanan karşılaşmada adeta rakibini sahadan silerek 4-0 galibiyet elde etti ve yeni bir zafere daha imzasını attı. Hırvatistan’da olduğu gibi TC. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve beraberindeki heyet Konya’da da milli takımı yalnız bırakmadı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *