ŞİMŞEKLER ÜST SIRALARA TUTUNMAYA ÇALIŞIYOR

370

Belediye Kütahyaspor, 1922 Konyaspor galibiyetinin ardından puanını 10’a yükseltti ve haftayı 7’inci sırada kapattı. Üst sıralara çıkmak isteyen Belediye Kütahyaspor’un Cuma günü oynayacağı Bayburt maçı yine büyük önem taşıyor.

3. lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, Pazar günü sahasında 1922 Konyaspor’u konuk etti. Zorlu mücadelede kötü bir oyun ortaya koyan Şimşekler ilk yarının uzatmalarında ve ikinci yarının son dakikalarında bulduğu gollerle rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı. Alınan galibiyetin ardından Belediye Kütahyaspor puanını 10’a yükseltti.

LİDER KARAKÖPRÜ KAYBETMEDİ

Grupta oynanan diğer maçlarda ise lider Karaköprü, Ağrıspor’u tek golle mağlup ederek yenilmezlik ünvanına devam etti. Büyükçekmece Tepecikspor-Bornova’yı yine tek golle geçerken, Osmaniyespor, deplasmanda Kuşadası’nı 3-0 gibi farklı mağlup ederek haftanın sürprizine imza attı. Erbaaspor-Fatma maçı 1-1 sonuçlanırken, Darıca Gençlerbiliği-Sivas Dört Eylül’ü 3-1 ile geçti ve hanesine 3 puanı yazdırdı. Akhisarspor Bayburt İl Özel İdareyi 2-0 yenerek yine haftayı galibiyetle kapatan birnaşka takım oldu.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *