ATATÜRK’Ü ANMA KOŞUSU TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA KÜTAHYA İÇİN KOŞACAKLAR

348

Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Koşusunda dereceye giren sporcular, 10 Kasım’da Ankara’da yapılacak Atatürk’ü Anma Koşusu Türkiye Şampiyonasında Kütahya’yı temsil etmek için koşacak

106 SPORCU KATILDI

Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Koşusu Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde Kız ve Erkek olmak üzere toplam 6 kategoride 106 sporcunun katılımı ile yapıldı.

Gençlik Merkezi’nden başlayan yarış, Kütahya Valiliği önünde kurulan bitiş çizgisine kadar rekabet ve coşku dolu anlar yaşadı.  

AYAKTA ALKIŞLANDILAR

Derece elde eden sporculara madalyaları 29 Ekim Günü Dumlupınar Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı törenlerinde verildi. Cumhuriyetin 100. Yılını kutlama coşkusu yaşayan vatandaşlar dereceye giren sporcuları ayakta alkışladı.

Kategorilerde birinci, ikinci ve üçüncü olan sporcuların isimleri okunarak kürsüye çıktı. Bitiş çizgisine ilk ulaşan sporculara Kütahya protokolü madalyalılarını ve hediyelerini takdim etti.

Cumhuriyet Koşusunda dereceye giren sporcular 10 Kasım’da Ankara’da yapılacak olan Atatürk’ü Anma Koşusu Türkiye Şampiyonasında Kütahya’yı temsil edecek

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *