YÜZ BİNLERİN KALBİ BUGÜN SAHADA ATACAK: HADİ MAVİ ŞİMŞEK TURU ŞEHRE GETİR

134

Belediye Kütahyaspor, Play off 2.Tur maçı için bugün saat 16.00’da Kuşadasıspor ile karşı karşıya gelecek. Tüm Kütahya’nın kalbinin Kuşadası Özer Türk Stadı’nda atacağı maçta Mavi Şimşek’e turu atlaması için beraberlik yetiyor.

2. Lig hayallerini play-off mücadeleleri ile sürdüren Belediye Kütahyaspor play off ilk tur maçında önce Silivrispor’u 4-5’lik skor ile yenerek ikinci tura yükseldi. 2. Tur ilk maçında kendi evinde Kuşadasıspor’u 2-1 ile deviren Belediye Kütahyaspor, bugün saat 16.00’da Kuşadasıspor’a konuk olacak.

KÜTAHYA DA BU MAÇA KİLİTLENDİ

Ligi 6. Sırada bitiren Belediye Kütahyaspor, 4 senedir üst üste mücadele verdiği play offlarda bambaşka bir manzara ortaya koyuyor. Sahada mücadeleden vazgeçmeyen futbolcular, son maçta oynanan güzel futbol ile Aydın’da sahaya moralli çıkacak. Takım yeni bir galibiyet ile tur atlamak için ilk düdüğü beklerken tüm Kütahya da bu maça kilitlendi.

BERABERLİK YETECEK

Belediye Kütahyaspor’un 2-1’lik üstünlük ile sahaya çıkacağı play-off ikinci tur maçında beraberlik, turu atlayıp Erbaaspor’un konuğu olmak için yetecek. Tek farklı mağlubiyetler ise maçı uzatmaya taşıyor.

MAVİ ŞİMŞEK’TE EKSİK YOK

Mavi lacivertli takımda kırmızı kart cezalısı Uğur Bulut dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Kuşadası Özer Türk Stadı’nda oynanacak maçı Hakem Erdem Mertoğlu yönetecek. Mertoğlu’nun yardımcılıklarını Hasan Erdoğan ve Barış Çiçeksoyu yapacak.

Belediye Kütahyaspor’dan yeni bir zafer bekleyen Kütahya’nın kalbi bugün Aydın’da atacak, taraftarın tek duası ise ilk maçta kaçan net gol pozisyonlarını aramadan turu atlamak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *