ARMANIN SEVDALILARI YİNE YOLLARA DÜŞECEK: DEPLASMAN YASAĞI KALKTI

120

Belediye Kütahyaspor’un bugün Kuşadası spor ile oynayacağı maça, Belediye Kütahyaspor taraftarı için getirilen deplasman yasağı Kütahya protokolünün temasları ile kaldırıldı. Belediye Kütahyaspor taraftarı, kritik maçta deplasman tribününde takıma destek olacak.

TARAFTAR TAKIMI YALNIZ BIRAKMIYOR

4 senedir üst üste play off mücadelesi oynayan Belediye Kütahyaspor, ilk kez play off maçlarında tur atladı. 2.Lig’e bu kadar yaklaşmışken taraftar, takımı bir an bile yalnız bırakmak istemiyor. Kütahya’dan çok sayıda taraftar deplasmanda oynanan Silivrispor maçı için yollara düşmüş, tribünden futbolculara destek olmuştu.

Kuşadasıspor karşısında oynanacak deplasman maçı öncesi çok sayıda taraftar deplasman yolun çıkmak için hazırlanırken Belediye Kütahyaspor’un kritik deplasman maçına Belediye Kütahyaspor taraftarı alındı. Kütahya kamuoyunda tepkiyle karşılanan karara çok sayıda itiraz geldi.

KUŞADASISPOR TARAFTARI

YASAĞA TEPKİ GÖSTERDİ

Kütahya’nın ileri gelenleri ve milletvekillerinden konuya müdahale etmelerini beklenirken Kuşadasıspor taraftar gurubu Ada Gençlik de yasağa tepki gösterdi. Her taraftarın en doğal hakkının deplasman olduğuna vurgu yapan taraftarlar Belediye Kütahyaspor taraftarınının statta yer almasını istedi.

Dün akşam saatlerinde Belediye Kütahyaspor Futbol Kulübü Başkanı Osman Altınkaya tarafından yapılan “10 Mayıs cuma günü deplasmanda oynayacağımız Kuşadasıspor maçında taraftarlarımıza getirilen yasak kaldırılmıştır. Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Musa Işın’a, milletvekillerimiz Sayın Adil Biçer, Sayın Mehmet Demir, Sayın İsmail Çağlar Bayırcı, Sayın Ali Fazıl Kasap ile Sayın Ahmet Erbaş’a, Belediye Başkanımız Sayın Eyüp Kahveci’ye şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca bu konuda gösterdikleri hassasiyet için Kuşadası Belediye Başkanı Sayın Ömer Günel’e ve Kuşadasıspor Kulüp Başkanı Sayın Ferdi Zenginoğlu’a teşekkür ediyoruz.” Denilerek taraftar yasağı kaldırıldı.

TARAFTAR DEPLASMAN YOLCUSU

Yasağın kaldırılması sevinçle karşılanırken taraftarlar bugün saat 08:00’da Belediye Önünde toplanarak Play Off maçına gidecek. Kütahya’dan ve farklı şehirlerden Kütahyalı çok sayıda vatandaşın maça gitmesi ve takıma deplasman tribününden destek vermesi bekleniyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *