CHP KÜTAHYA İL BAŞKANI ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ PARTİ MECLİSİNDE… CHP KÜTAHYA DEĞİŞİMİ SEÇTİ

358

Türkiye’de yeni bir dönemin başladığına dair ilk işaretin CHP’nin 38. Olağan Kurultayında verildiğine değinen CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, CHP Kütahya teşkilatı olarak en başında değişimden yana olduğumuzu açıklamıştık. Artık Türkiye’de yeni liderlerle, yeni kadrolarla bir gelecek şekillenecek” dedi.

‘DEĞİŞİMLE BAŞARI GELECEK’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, CHP’nin 38. Olağan Kurultayının ardından değerlendirmelerde bulundu. CHP Grup Başkanı, Manisa Milletvekili Özgür Özel’in CHP Genel Başkanı seçildiği kurultayın ciddi bir değişim sağladığına değinen Aksaz Şahbaz, “Biz partimizde yeni bir genel başkanla, yeni bir değişimle çok daha başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti. Genel Başkan Özgür Özel’in en başından beri yanında durduklarını ifade eden Aksaz Şahbaz, Kütahya CHP kurultay delegeleri ve örgütü olarak Özgür Özel’i desteklediklerini belirtti.

‘TÜRKİYE’DE GELECEK YENİ LİDERLERLE ŞEKİLLENECEK’

Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını ifade eden Aksaz Şahbaz, “Türkiye’de yeni bir dönemin başladığının ayak sesleri CHP’nin bu kurultayından çıktı, ilk işaret buradan verildi. Artık Türkiye’de yeni liderlerle yeni kadrolarla bir gelecek şekillenecek” dedi

AKSAZ ŞAHBAZ PARTİ MECLİSİNE SEÇİLDİ

Kurultayda Divan Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanında Divan Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığını ifade eden Aksaz Şahbaz, kurultay delegelerinin, örgütün teveccühü ile parti meclisine seçildiğini ifade etti. Partilerinin Kütahya’da, Türkiye’de çok büyük işler yapacağına inandığını ifade eden Aksaz Şahbaz, “Bundan sonrada parti meclisi olarak partimizin alacağı karalarda aktif bir şekilde içinde olacağız ve yönetimin de aktif bir şekilde çalışacağız. Biraz daha Türkiye siyasetine yönelik olarak çalışmalarımız yoğunlaşacak” dedi.

DİVAN BAŞKAN YARDIMCISI OLARAK GÖREV YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 38. Olağan Kurultayında partinin Genel Başkanı Özgür Özel seçildi. Kurultayda Divan Başkan Yardımcısı olarak görev yapan CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, büyük bir coşkuyla gerçekleştirdikleri kurultayda parti meclisine seçildi. CHP Kütahya teşkilatı olarak en başından beri bir değişimden yana olduklarını belirten Aksaz Şahbaz, tarihi bir kongreye şahit olmanın gurur verici olduğunu vurguladı.

‘YEREL SEÇİMLERDE BÜYÜK BİR BAŞARI SAĞLAYACAĞIZ’

Demokrasinin tekrar tesis edilmesinde, Cumhuriyetimizin ilkeleriyle yeniden şekillenmesinde ve önümüzdeki yerel seçimlerde ön seçimle halk ve örgütleri tarafından belirlenecek adayları ile yerel seçimlerde büyük bir başarı sağlayacaklarını ifade eden Aksaz Şahbaz, “İlk genel seçimlerde de ülkemizde tekrar halkın iktidarının kurulacağına inanıyorum. Buna enerjimiz var gücümüz de var bunu gördük.” Şeklinde konuştu. Aksaz Şahbaz, CHP olarak iktidarı alacaklarına ve halkın mağduriyetlerini gidererek tüm Türkiye’nin ihtiyacı olan, özlediği demokratik Türkiye’yi yeniden kuracaklarına vurgu yaptı. 

‘HİÇBİR GERGİNLİK YAŞANMADI’

Türkiye’ye çok partili dönemi, demokratik sistemi getiren CHP’nin demokrasi kültürü oturmuş bir parti olduğuna dikkat çeken Aksaz Şahbaz, şu ifadeleri kullandı: “Kurultayımızı büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Herhangi bir gerginlik yaşamadan kurultayımızı başarıyla gerçekleştirdik. İki genel başkan adayımız yan yana oturdular, el sıkıştılar. Birbirlerine bir nezaketsizlik göstermediler. Tüm delegeler demokratik bir şekilde yan yana oturduk, hiçbir tartışma yaşanmadan kurultayımızı gerçekleştirdik.  Çok demokratik bir kurultaydı. Türkiye’nin özlediği bir tabloydu. Böyle bir kongrenin divan başkan yardımcısı olarak yönetiminde yer almış olmakta gurur duyuyorum. Böyle tarihi bir anın içinde olmak gerçekten gurur verici.”

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *