MAVİ ŞİMŞEK OSMANİYESPOR DEPLASMANINA ÇIKIYOR: PUAN KAYBETME LÜKSÜ KALMADI

214

Belediye Kütahyaspor bu hafta ligdeki en yakın rakiplerinden biri olan Osmaniyespor’a konuk olacak. Zirveye tırmanmak için puan kaybına tahammülü kalmayan Belediye Kütahyaspor, yarın saat 14.00’da ilk düdüğü çalacak maç için tüm hazırlıklarını tamamladı. 

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Belediye Kütahyaspor, ligin onuncu haftasında yarın saat 14.00’da Osmaniyespor Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

MAVİ ŞİMŞEK 13 PUANLA 7’İNCİ SIRADA

Ligin ilk dokuz haftasından inişli çıkışlı bir grafik gösteren Belediye Kütahyaspor, yaşanan puan kayıplarının artması ile zirveden adım adım uzaklaştı. Son maçta Dumlupınar stadında Karaköprü Belediyespor’u ağırlayan mavi lacivertliler, kritik maçı 3-2 kaybetti. Alınan mağlubiyetin ardından ligde 7’inci sıraya gerileyen Belediye Kütahyaspor lider ile arasında farkı 12’ye çıkardı.

Oynadığı sekiz maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik, 3 galibiyet alarak 13 puan toplayan Belediye Kütahyaspor’un bu haftaki rakibi ise 14 puan ile Mavi Şimşek’in bir adım ilerisindeki Osmaniyespor Futbol Kulübü. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Akhisarspor ile 1-1 berabere kalan Osmaniyespor ligde 6’ıncı sırada yer alıyor.

Belediye Kütahyaspor’un mutlak galibiyet parolası ile çıkacağı maç için tüm hazırlıklarını tamamladı. Osmaniye 7 Ocak Stadında oynanacak maçta Hakem Yakup Bakır düdük çalacak. Bakır’ın yardımcılığını Yiğit Çam üstlenecek.

10. HAFTANIIN DİĞER MAÇLARI

3.Lig 3. Grupta onuncu haftanın diğer maçları şöyle: Karaköprü Belediye Spor – Silivrispor, Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş – Akhisarspor, Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş – Kuşadasıspor, Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. – Darıca Gençlerbirliği A.Ş., Bayburt Özel İdare Spor -1922 Konyaspor, Fatsa Belediyespor – Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü. Merkür Jet Erbaaspor ise bu haftayı bay geçen takım olacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *