‘GETTOLAŞMAYA MÜSAADE ETMEYİZ’

222

Düzensiz göçmen sorununun Kütahya’da özellikle bazı mahallelerde gettolaşmayı başlattığını dile getiren İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Ahmet Tekdemir, her anlamda Kütahya milletçiliği yapmak zorundayız. Gelecekte insanlarımızın sorun yaşamaması için asla bu tip gettolaşlarmalara müsaade etmeyeceğiz.” Dedi.

İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Ahmet Tekdemir, Kütahya’da artan uyuşturucu kullanımına ve düzensiz göç nedeniyle başlayan gettolaşmalara dikkat çekti.

‘UYUŞTURUCU KULLANIMI

ORTALAMANIN ÜZERİNDE’

Ekonomik sıkıntıların olduğu yerde insanların uyuşturucu belasına bulaşmaya başladığını ifade eden Ahmet Tekdemir, Kütahya’da uyuşturucu kullanım oranının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu belirtti. Artışın sebebini geri kalmışlıkla açıklayan Tekdemir, düzensiz göçmen sorununun Kütahya’da özellikle bazı mahallelerde gettolaşmayı başlattığını dile getirdi.

‘KÜTAHYA MİLLETÇİLİĞİ YAPMAK ZORUNDAYIZ’

Bu mahallelerde gayri yasal işler dönmeye başladığını belirten Tekdemir, “Mahalleli sokağa çıkamaz hale geldi. Benim muhtarım tehdit edilir hale geldi, benim esnafıma baskı yapılmaya başlandı. Çocuğumuzun, çoluğumuzun geleceği ve gelecekteki insanlarımızın sorun yaşamaması için asla bu tip gettolaşlarmalara müsaade etmeyeceğiz. Misafirlik bir yere kadar. Bu iş misafirliği geçti. Bizim yarın öbür gün evliliklerin de başlamasıyla demografik yapımız da değişecek. Biz her anlamda Kütahya milletçiliği yapmak zorundayız.” İfadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *