‘ÖNEMLİ ÖLÇÜDE ÇÖZÜM OLACAK’

223

İŞKUR’u ziyaret eden KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, TOBB Kütahya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından nitelikli ve uygulamalı eğitimler ile yetiştirilen öğrencilerin ara elaman ihtiyacına önemli ölçüde çözüm olacağını dile getirdi.

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, beraberindeki heyet ile birlikte Kütahya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Erdoğan Şahin’i ziyaret ederek görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Kütahya Ticaret Borsasının kurumsal yapısı ve temel borsacılık faaliyetleri ile gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aktarımı gerçekleştirdi. İlimizin gelişimine katkı sağlayacak mesleki ve teknik eğitimin önemi üzerine fikir alışverişi yapılan ziyarette, ara eleman ihtiyacı üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

‘TÜM PROJELERDE İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ’

Başkan Gültekin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ilimize kazandırılan TOBB Kütahya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından nitelikli ve uygulamalı eğitimler ile yetiştirilen öğrencilerin ara elaman ihtiyacına önemli ölçüde çözüm olacağını dile getirdi. Borsa vizyonu dahilinde ilimiz ve bölgemize katkı sağlayacak tüm projeler için işbirliğine hazır olduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kütahya İŞKUR Müdürü Erdoğan Şahin, KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin ve beraberindeki heyete teşekkür etti. KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis Başkanı Halit Topbaş, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ali Okumuş, Sayman Üye Ali Doğanay, Yönetim Kurulu Üyesi Eser Dinç ve Genel Sekreter Yasemin Yol’un katılım sağladığı ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *