EGE’NİN GİRİŞİMCİ KADINLARI ÖDÜLLERİNE ULAŞACAK

454

Kadın girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacı ile KUTSO ev sahipliğinde düzenlenen “Ege’nin Girişimci Kadınları” girişimcilik yarışması ödülleri bugün sahiplerini bulacak.  

TR33 Bölgesi ve Ege Bölgesi’ndeki kadın girişimciliğin görünürlüğünü artırmak, ulusal/uluslararası ağlara entegre ederek etkinliğini teşvik etmek ve kişisel gelişimlerine destek vererek kariyerlerini ilerletmelerine yardımcı olmak adına, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından “Ege’nin Girişimci Kadınları” Ödül Töreni bugün düzenlenecek.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Binası Amfi II’de düzenlenecek program saat 15.00’da başlayacak. Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kütahya Valisi Musa Işın katılımcılara seslenecek.

GİRİŞİMCİ KADINLARA İLHAM OLACAK

TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sema Güral Sürmeli’nin, moderatörlüğünü üstleneceği tecrübe paylaşımı bölümüneKoton Yönetim Kurulu Üyesi, GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülden Yılmaz, Big Chefs Kurucusu Gamze Cizreli katılacak.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal’ın başkanlığı üstleneceği panele Designpr Kurucu Başkanı, TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi, TOBB Eskişehir Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Çiğdem Dedeoğlu, Aslıteks Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Kasapoğlu, Mutlu Metal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, TOBB İzmir Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Gülesin Atalay ve USB Certification Kurucu Ortağı Nesrin Serin katılacak.

5 KATEGORİDE ÖDÜL VERİLECEK

18’de başlayacak Ödül töreninde En Hızlı Büyüyen Kadın Girişimci, Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket, İlham Veren Öykülerle Kadınlar Anlatıyor, En Dijitalleşen Kadın Girişimci, En Hızlı Büyüyen Kadın Kooperatifi kategorilerinde ödül verilecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *