HALİL UMUT MELER KÜTAHYA’YA GELECEK

236

Kütahya hakemleri ve gözlemcileri adına oluşturulan heyet Halil Umut Meler’i evinde ziyaret etti. TFFHGD Şube Başkanı Ahmet İlhan Aydın, Halil Umut Meler’in Kütahya’yı ve Kütahya’daki hakem arkadaşlarını özlediğini ve en kısa zamanda Kütahya’ya geleceğini söyledi.

KÜTAHYA HEYETİNDEN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Kütahya hakemleri ve gözlemcileri adına TFF MHK Bölgesel Kurul üyesi Hasan Küpeli, Kütahya İHK Başkanı Gökmen Canlıdinç, TFFHGD Şube Başkanı Ahmet İlhan Aydın ve beraberindeki üyeler ile Ankaragücü-Rize Spor Müsabakası sonrasında darp edilen FİFA kokartlı hakem Halil Umut Meler’i evinde ziyaret ederek camia adına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sporun sevgi, barış, kardeşlik olması gerektiği halde başta Halil Umut Meler hocamıza ve diğer kategorilere görev alan tüm hakemlerimize yapılan şiddet ve saldırılar karşısında birlik beraberlik içerisinde birbirimize sahip çıkılması gerektiğini ifade eden TFFHGD Şube Başkanı Ahmet İlhan Aydın;

‘KÜTAHYA’YI ÇOK ÖZLEDİM’

“2004/2008 yıllarında Kütahya’mızda hakemlik yapan FİFA hakemimiz Halil Umut Meler’e Kütahya’mız adına yaptığımız bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu Kütahya’yı ve Kütahya’daki hakem arkadaşlarını özlediğini ve en kısa zamanda Kütahya’ya geleceğini söyledi. Halil Umut Meler hocamıza geçmiş olsun der Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını dileriz” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *