BİLAL’LE YOLLAR AYRILIYOR MU?

222

Belediye Kütahyaspor’da Bilal Şeflek’le yolların ayrılacağı öne sürüldü.

Belediye Kütahyaspor’da transfer çalışmaları başlarken geçtiğimiz günlerde Burak Taşdemir ile karşılıklı olarak anlaşılarak yolların ayrıldığı duyurulmuştu. Burak’ın ayrılmasının ardından yolların ayrılacağı bir diğer ismin Bilal Şeflek olduğu öne sürüldü.

SON HAFTALARDA FORMA ŞANSI BULMAKTA ZORLANIYOR

Belediye Kütahyaspor’da sezon başında yeniden anlaşma sağlanan ve performansı ile dikkat çeken Bilal Şeflek sonraki haftalarda büyük bir düşüş yaşadı.

Önce ilk 11’de forma şansı bulmakta zorlanan ardından süre alamaz hale gelen Bilal Şeflek ile yolların ayrılacağı haberleri gelmeye başladı.

SON MAÇTA OYUNDAN ALINDI,

DİREK SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Belediye Kütahyaspor’un ilk yarının son karşılaşmasında Erbaa ile mücadele ederken ilk yarı 1-1 tamamlandı. Maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Bilal Şeflek, orta sahayı toparlaması beklenirken yaptığı pas hataları ile dikkat çekti. Durgun bir görüntü çizen orta saha oyuncusu oyuna girdikten kısa bir süre sonra teknik direktör Yusuf Tokuş tarafından oyundan alındı. Oyuna sonradan girip kısa bir süre sonra yeniden oyundan çıkarılmasına tepki gösteren Bilal Şeflek ise kızgın bir şekilde soyunma odasına gitti.

Tüm yaşananlar sonrasında Bilal Şeflek’in de takımdan ayrılmak istediği öne sürüldü.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *