‘DAHA BÜYÜK ZAFERLERİ BERABER YAŞAMAYI İSTİYORUZ’ TİTANLAR LİGE GALİP BAŞLADI

192

Dumlupınar Titans, Korumalı Futbol 1. Ligi’ne Karabük Steelers’ı 36-6 farklı yenerek lige galibiyetle başladı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Dumlupınar Titans Koçu Erdem Kaya, hatalarından ders çıkararak yola devam edeceklerini belirterek “Daha büyük zaferleri beraber yaşamayı istiyoruz.” Dedi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Korumalı Futbol 1. Ligi’nde mücadele eden Dumlupınar Titans, Karabük Steelers’ı 36-6 yenerek sezona galibiyetle başladı.

Karabük Yenice İlçe Stadyumu’nda oynanan 1. Lig, D Grubu ilk maçında Dumlupınar Üniversitesi Korumalı Futbol Topluluğuna üye öğrencilerin yer aldığı Dumlupınar Titans takımı, Karabük Üniversitesi temsilcisi Karabük Steelers’ı 36-6’lık sonuçla farklı mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yaptı.

‘HATALARIMIZI DÜZELTEREK DEVAM EDECEĞİZ’

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Dumlupınar Titans Koçu Erdem Kaya, “Güzel bir maç geçti. Öncelikle rakibimize centilmence oyunları ve misafirperver yaklaşımları için teşekkür ediyorum. Rakibimiz ligin yeni takımlarından, alışma sürecindeler ufak tefek hatalar yaptılar. Biz de bunları değerlendirmeyi başardık. Özellikle ilk yarı oyun disiplininden hiç kopmadık. İkinci yarıda ise kopukluklar ve sakatlıklar yaşadığımız anlarda sayı yedik. Keyifli bir maç olduğunu söyleyebilirim. Ders çıkararak, hatalarımızı düzelterek devam edeceğiz” dedi.

DUMLUPINAR TITANS YENİ ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

Takımın yeni sporcuların katılmasıyla daha da güçleneceğine inandığını ifade eden Koç Erdem Kaya, “Dumlupınar Titans, öğrencileriyle büyüyen bir takım. Bu takımın bir parçası olmak isteyen öğrencilerimizi aramızda görmeyi çok isteriz. Öğrencilerimiz, sosyal medya hesabımızdan ya da Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız üzerinden bize ulaşabilirler. Daha büyük zaferleri beraber yaşamayı istiyoruz. Bir sonraki maça tüm öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.

İKİNCİ MAÇ 17 ŞUBAT’TA KÜTAHYA’DA

Dumlupınar Titans, D Grubu ikinci maçında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi temsilcisi Bolu Bears ile 17 Şubat 2024 tarihinde Kütahya’da karşılaşacak.

Dumlupınar Titans’ın sezona galibiyetle başlamasının DPÜ adına gurur verici olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, “Korumalı futbol takımımız Dumlupınar Titans’ı elde ettikleri galibiyetten dolayı kutluyorum. Öğrencilerimizin, adı zaferlerle özdeşleşen Kütahya’ya ve Dumlupınar’a sezon sonunda yeni bir zafer getireceğine inancım tam” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *