TAVŞANLI LİNYİTSPOR ZİRVEDEN UZAKLAŞIYOR

129

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Tavşanlı Linyitspor aldığı mağlubiyetlerle zirveden de giderek uzaklaşıyor. Linyitspor son olarak Alaçatı deplasmanından da mağlubiyetle dönerken liderin 8 puan gerisine düşmüş durumda. 

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele veren Tavşanlı Linyitspor son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle dikkat çekiyor. Son 5 karşılaşmasından 3 mağlubiyet ve 2 galibiyetle ayrılan Tavşanlı ekibi, zirveden adım adım uzaklaşma durumunda kaldı.

SON MAĞLUBİYET ALAÇATI OLDU

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta Tavşanlı Linyitspor oynadığı son maçta 1-0 öne geçmesine rağmen karşılaşmadan 3-1 mağlubiyetle ayrıldı. Alınan puan kayıpları moralleri bozarken, daha öncede Bolvadin ve Manisa Sanayi Mağlubiyetleri ile büyük bir şok yaşamıştı.

BUNDAN SONRA NE OLACAK?

Tavşanlı Linyitspor bundan sonrası için ilk yarıyı kayıpsız tamamlamak istiyor. İlk yarının son maçında Bayındırspor’u konuk edecek olan Tavşanlı Linyitspor Ada stadında kazanarak taraftarının da biraz olsun gönlünü almaya çalışacak. Ardından devre arasında yapılacak transferlerle ikinci yarıya daha iddialı girmek istiyor.

İkinci yarının ilk maçında ise Tavşanlı Linyitspor, bir diğer Kütahya ekibi Özel İdare Köy Hizmetleri ile karşı karşıya gelecek.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *