YEREL ÜRÜNLERE PROJE VİTRİNİ

177

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği Başkanı Mevlüt Efe’yi ağırlayan KÜTBO Başkanı Necati Gültekin, Kütahya’daki yöresel ürünlerin tanıtımı için planlanan Gastronomi ve Mutfak Sanatları etkinliği projesinin Kütahya’nın Coğrafi İşaretli Ürünlerinin de tanınırlığına katkı sağlayacağını ifade etti.

TURES BAŞKANI MEVLÜT EFE’DEN KÜTBO’YA ZİYARET

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği Başkanı Mevlüt Efe, Ercan Yıldız ve Özay Akbulut  Kütahya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin’e ziyarette bulundu.

TURES Derneği Başkanı Mevlüt Efe dernek çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Kütahya’daki yemeklerin öne çıkması ve tanıtımına katkı sağlayacak Gastronomi ve Mutfak Sanatları projesinden bahsederek KÜTBO tarafından ilimizdeki yöresel ürünlerimizin tanıtımına katkı sağlayan   “Coğrafi İşaret” çalışmalarından dolayı Başkan Gültekin’i tebrik etti.

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİN

TANINIRLIĞINA KATKI SAĞLAYACAK

KÜTBO Başkanı Gültekin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Borsanın Kütahya’daki i üretimi yapılan yöresel değerlerin daha da öne çıkması ve markalaşması konusunda yapılan “Coğrafi İşaret” çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Kütahya’daki yöresel ürünlerin tanıtımı için planlanan Gastronomi ve Mutfak Sanatları etkinliği projesinin Kütahya’nın Coğrafi İşaretli Ürünlerinin de tanınırlığına katkı sağlayacağını ifade eden Gültekin, bu tür projelerde yer almaktan memnuniyet duyulacağını ifade etti.

Kütahya’daki yöresel ürünlerin öne çıkması hususunda yapılacak projelerin değerlendirmesi konusunda yapılan istişareler sonrasında ziyaret sona erdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *