OMBUDSMAN MALKOÇ ZİYARETLERDE BULUNDU

163

“Vatandaş ile İdare Arasında Çıkan İhtilafların Çözümünde Kamu Denetçiliği Kurumunun Rolü” kapsamında düzenlenecek “Ombudsman Kütahyalılarla Buluşuyor” programına katılmak üzere Kütahya’ya gelen Türkiye Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç bir dizi ziyarette bulundu.

Türkiye Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, ilk olarak beraberindeki Kamu Denetçileri Celile Özlem Tunçak ve Yahya Akman ile birlikte Vali Musa Işın’ı makamında ziyaret etti. Vali Işın tarafından karşılanan Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, ziyaretin anısına Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra beraberindekilerle Valilik makamına geçti.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Vali Işın Malkoç’a ziyaretleri için teşekkür etti ve şehirde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Misafirperverliğinden dolayı Vali Işın’a teşekkür eden Malkoç, şehrin genel durumu ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Heyet, daha sonra Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı ziyaret etti. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’u Kütahya’da ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Işık, ziyaret için teşekkürlerini iletti. Malkoç son olarak Baro Başkanı Av. Edip İlkay Sunay’a makamında ziyarette bulundu. Sunay, nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *