TEMAD KÜTAHYA ŞUBESİ YENİ HİZMET BİNASI AÇILDI: SAHİBİ ORDUMUZUN CEFAKAR MENSUPLARI

102

TEMAD Kütahya Şubesi yeni hizmet binasının büyük bir coşkuyla gerçekleşen açılışında konuşan TEMAD Kütahya İl Başkanı Adnan Ünal, “Binamızın sahibi de bu vatan için mücadele etmiş gazilerimiz ile ordumuzun vefakar ve cefakar mensuplarıdır.” Dedi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kütahya Şubesi yeni hizmet binası, 30 Ağustos Mahallesi Şehit Kahya Sokak’ta hizmete sunuldu. Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, Kütahya İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kırbaç, TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen, Eskişehir TEMAD İl Başkanı Yaşar İral, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şube Başkanı Şaban Başoğul, yönetim kurulu üyeleri, TEMAD üyesi emekli Astsubaylar ve aileleri katıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından TEMAD Kütahya İl Başkanı Adnan Ünal, Atatürk devrim ve ilkelerinin savunucu Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’nin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da toplum yararına kamu kurumları ile omuz omuza çalışmaya hazır olduğunu vurguladı.

Ünal, “Binamız değerli yöneticilerimiz ve Muharip Gaziler Derneği Başkanının gayretleri ile bugünkü halini almıştır. Sahibi de bu vatan için mücadele etmiş gazilerimiz ile ordumuzun vefakar ve cefakar mensuplarıdır. Açılışını yaptığımız bu binanın yapacağımız hizmetlere olan inancımızın sembolü olacaktır ve hayır olsun.”ifadelerini kullandı.

‘AYNI GÖREV İÇİN TERDDÜT ETMEYİZ’

Kurtuluş Savaşı süresinde Milli Mücadelede Gazi Mustafa Kemal’in en büyük yardımcısının o dönemdeki Kuvai Milliye Cemiyetlerinin olduğunu belirten TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen, derneklerinin gerektiğinde günümüzde de aynı görevini üstlenmekten asla tereddüt etmeyeceğini vurguladı. Dürgen, TEMAD’ın hem birlik, beraberlik ve dayanışma sağlamak hem de gerektiğinde vatanın birlik ve beraberliğinde her zaman hazır olduğuna dikkat çekti.

‘ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE IŞIK OLACAĞIZ’

Kütahya Şubesinin yeni binasında faaliyet göstermesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Dürgen, “TEMAD’ın, kurumsal yapısının güçlenmesine büyük katkı sunacağına inandığımız Kütahya Şubemizin hizmet binasını açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Birliktelik gücümüzle bir yenisini daha yaktığımız TEMAD meşalesiyle Ülkemizin geleceğine ışık olacağız” dedi. Dualarla birlikte kurdele kesilerek TEMAD Kütahya Şubesi yeni hizmet binası açılışı yapıldı.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *