KÜTAHYA’DA BİR BAŞARI HİKAYESİ: ÇALIŞANLARINI AİLESİNDEN AYIRMIYOR

162

Kütahya Öztaş Makina ve Pikotech Plastik personeli “Aileler Buluşması” etkinliğinde bir araya geldi.

35 yıl önceki heyecan ve azimle çalışmalarını sürdüren, günümüzde 30.000 m2 alanda faaliyet gösteren Öztaş Grup Şirketleri bünyesinde çalışan her bir personelini önemseyen, değer veren, ailesinin bir parçası olarak görmekte. Öztaş Grup, kurumsallaşmada, teknoloji ve ekipmana yatırım yapmada öncü bir kuruluş olmasının yanında, gerek küçük sanayide gerekse OSB’lerde ahde vefaya, usta çırak ilişkilerine, komşu hakkına, iyi gün – kötü gün dostluğuna gösterdiği bağlılıkları ile Kütahya’daki gönüllerde özel bir yerde duruyor.

Öztaş Makina Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Öztaş yaptığı konuşmada: “Bizler, bizden öncekilerden aldığımız terbiye ve öğretiler ile günümüzün sağladığı tüm imkanların artılarını da katarak geleceğin ustalarını yetiştiriyoruz. Ne geldiğimiz, başladığımız yeri unutuyoruz ne de hayallerimizin arkasından koşmayı bırakıyoruz. Allah bize ömür ve nasip verdiği müddetçe Yoluna feda olduğum ülkem için üretmeye şehrime katma değer sağlamaya devam edeceğiz. Öztaş 35 yılda edindiği tecrübe, yetiştirdiği kadrolar, yüzlerce referansı ve çizgisi ile gelecek hedeflerine adım adım yaklaşmakta. Yaklaştıkça da yeni hedeflere yelken açmaktadır.” Dedi.

Etkinlik kapsamında, ailelere iş sağılığı ve önemi konusunda bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Mahmut & Nilüfer Öztaş çifti tüm çalışanları ve aileleri ile bizzat ilgilendiler, kadınlar günü dolayısı ile hediyeler, çocuklara özel sürprizler ve yemek ikramının olduğu “Aileler Buluşması” büyük bir memnuniyet içerisinde sona erdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *