YARIM ASIRLIK ÇİFTLERİN MUTLULUĞU TAÇLANDI

109

Kütahya Belediyesi, şehirde yaşayan ve evliliklerinde 50. yılını dolduran çiftleri bir araya getirdi. Yarım asırlık mutluluğu yaşayan çiftlere hediyelerini sunan Başkan Işık, “Sosyal sorumluluk projelerinde Türkiye’nin örneğiyiz” şeklinde konuştu.

Şehirde yaşayan ve evliliklerinde 50. yılını dolduran çiftler, Kütahya Belediyesi organizasyonuyla Bengisu Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Halk oyunları gösterilerinin sahnelendiği, birbirinden güzel türkülerin söylendiği akşamda yarım asırlık mutluluğu yaşayan çiftler, unutulmaz bir akşam yaşadı. 

Böyle anlamlı bir organizasyonda şehrin kıymetli büyüklerini ağırlamaktan onur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Kütahyalı olmanın onurunu bize yaşatan her hemşehrimize bir şekilde dokunmayı biz görev bildik. Kütahya’ya hizmet etmiş, Kütahyalı olmanın onurunu yaşamış ve bizlere yaşatan kıymetli büyüklerimize bir jest yapalım dedik. Yarım asrı geride bırakarak bizlere ve bu şehre hizmet veren büyüklerimize bu jesti 4-5 yıl önce düşünmemize rağmen araya giren pandemi, arkasından savaş ve deprem gibi hepimizi derinden etkileyen birçok toplumsal olay nedeniyle bugünlere nasip oldu. Bundan sonra da devam edeceğiz. Bugün 50 yıllık mutlulukları paylaşıyoruz, belki bir sonraki programda 40 yıllıkları da paylaşacağız. Bu programlar birbirimizi anlama, burada yaşayan her hemşehrimize değer verme adına önemli projeler.” ifadelerini kullandı. 

‘PROJELERİMİZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK’

Doğduğu günden ölüme kadar ikametgahı Kütahya’da olan her hemşehrimize el uzatmaya çalıştıklarını ifade ederek sözlerine devam eden Başkan Işık, “Sosyal sorumluluk projelerinde Türkiye’nin örneğiyiz. Çiftlerimize nice uzun yıllar mutlu birliktelikler diliyorum. Rahmetli olan büyüklerimizi de rahmetle anıyorum” dedi. Program sonunda Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, programa katılan 75 çifte günün anısına hediyelerini takdim etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *