DPÜ’NÜN MOTİVASYON TIRI İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI ‘MEZUNLARIMIZLA ŞİMDİDEN TANIŞTIK’

158

DPÜ Motivasyon Tırı’nın yeni bir etkinliğine ev sahipliği yaptı. İnköy İlkokulu öğrencilerini ağırlandığı programa katılan Rektör Kızıltoprak, öğrencilerin içinde gelecekte mezunları olabileceğini belirterek “şimdiden tanıştığımız için, çok mutluyuz” dedi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğretim üyelerinden Öğr. Gör. Dr. Kudret Armağan’ın yürütücülüğünü yaptığı Motivasyon Tırı eğitimleri, Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın da katıldığı etkinlikte İnköy İlkokulu öğrencilerini ağırladı.

Rektörlük önünde Proje Eğitim ve Kültür Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlikte Öğr. Gör. Dr. Kudret Armağan’ın motivasyon eğitimlerinin konuğu İnköy İlkokulu öğrencileri oldu. Öğretmenleri eşliğinde üniversiteye gelen yaklaşık 30 öğrenci, Motivasyon Tırı’nda yaptıkları çizimlerle ve oynadıkları oyunlarla eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Öğrencilerle tek tek ilgilenerek, sohbet eden Prof. Dr. Kızıltoprak daha sonra tüm öğrencilere pamuk şeker ikramında bulunarak DPÜ’yü ziyaret ettikleri için İnköy İlkokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. Rektör Kızıltoprak etkinliği düzenleyen Topluluğa ve Öğr. Gör. Dr. Armağan’ı da kutladı.

Etkinlik hakkında konuşan Rektör Kızıltoprak, “DPÜ sınırları yerleşkelerinin binalarının dışına taşan bir üniversite. İnköy İlkokulu’ndan konuklarımızı Motivasyon Tırı projesi için üniversitemizde ağırladık. Öğrencilerimiz üniversiteyi hem eğitim hem de eğlence temasıyla tanımış oldular. Belki de içlerinde gelecekte bu üniversitede okuyacak ve mezunumuz olacak çocuklar var. Onlarla şimdiden tanıştığımız için, onlara üniversiteyi tanıttığımız için çok mutluyuz. DPÜ olarak Kütahya’da, bölgemizde ve ülkemizdeki her insanın hayatına dokunacak şekilde çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *