FAKÜLTE BAHÇESİNE 100 FİDAN DİKİLDİ

189

DPÜ Eğitim Fakültesinin Bir Fidan da Sen Dik isimli etkinliğinde fakülte bahçesine 100 adet fidan dikildi. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal öğrencilerin çevre bilincini artırmada bu gibi etkinliklerin önemli bir rol oynadığını ifade etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından Orman Haftası dolayısıyla düzenlenen Bir Fidan da Sen Dik isimli etkinlik kapsamında fakülte bahçesine 100 adet fidan dikildi.

Eğitim Fakültesi bahçesinde Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı’nın öncülüğünde düzenlenen etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, Orgeneral Asım Gündüz İlkokulu öğretmenlerinden Ayşe Aysun Aslan ve öğrencileri katıldı.

YEŞİL ÇEVREYE GURURLU BİR ADIM

İlkokul öğrencilerinin konuşma yaptığı ve gitar dinletisinin sunulduğu etkinlikte, DPÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı ile Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünden temin edilen 100 adet fidan toprakla buluştu. Fidan diken öğrenciler, doğanın korunması ve yeşil alanların artırılması için önemli bir adım atmanın gururunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, etkinliğin açılış konuşmasında doğanın önemine vurgu yaparak bu tür faaliyetlerin sürdürülebilirlik adına büyük bir değer taşıdığını belirtti. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal ise bu tarz etkinliklerin öğrencilerin çevre bilincini artırmada önemli bir rol oynadığını ifade etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *